Nina Badrić smršala 20 kilograma: Jednu namirnicu potpuno izbacila, a evo kako se sada hrani

26.10.2022

07:59

1

Autor: Marija Mitić

Umesto slatkiša i gaziranih pića - zdrave namirnice

Nina Badrić smršala 20 kilograma: Jednu namirnicu potpuno izbacila, a evo kako se sada hrani
nina sss - Copyright Printscreen Instagram/ badrich

Nina Badrić uspela je da skine čak 20 kilograma, pa je tako ponovo u svom najboljem izdanju. Ona je imala 83 kile, međutim, sada ima 63, a otkrila je i tajnu svog mršavljenja.

Ono što je bilo presudno u Nininom slučaju jeste isključivanje mesa i mesnih prerađevina iz ishrane, ali i slatkiša i gaziranih pića.

- Prestala sam da jedem meso i desile su se velike promene u mom organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom, ali se i mnogo bolje osećam. Ranije bih, kada pojedem komad mesa, obavezno dva sata odspavala, jer sam bila umorna. A sada sam čila, mila i vesela. Čak mi je maserka rekla da mi je bolji tonus kože. Baš sam zadovoljna - kaže Badrićeva koja ne krije da joj je na početku bilo teško.

- Nije mi bilo lako, zato što sam navikla da jedem meso i mesne prerađevine. Ali kada sam posle samo nekoliko dana uvidela da se osećam zdravo i da imam mnogo više energije, potreba i želja za mesom su nestale!

 

 

Pevačica takođe kaže i da ponekad pojede i nešto kalorično.

- Gazirana pića više ne pijem, a testo sam svela na minimum. Ponekad pojedem neku pastu ili pitu. Takođe sam i slatkiše prestala da jedem. Ali kada mi se baš prijede čokolada, pojedem dve-tri kockice.

Nina kaže i da su sada više nego ikad pre na njenom meniju zdrave namirnice.

 

 

- Povrće jedem u neograničenim količinama. Salate su obavezne uz svaki moj obrok jer su odličan antioksidans. I voće jedem svaki dan, ali umereno, zato što ima dosta šećera. U jelovnik sam uvrstila i potaž od brokolija, bundeve i drugog povrća. Prija mi jer me zasiti, a nemam osećaj nadutosti - ispričala je ona, piše Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike