Krstinja se ne zaustavlja sa operacijama! Pevačica posle razvoda nastavlja sa ulepšavanjem: Još se oporavljam

31.03.2022

08:11

0

Nedavno je uradila operaciju zatezanja kože, a sada su na redu korekcije na koje će otići najesen

Krstinja se ne zaustavlja sa operacijama! Pevačica posle razvoda nastavlja sa ulepšavanjem: Još se oporavljam
krstonja - Copyright Instagram printscreen/krstinja_official

Pevačica Krstinja Todorović imala je buran život u poslednje vreme, pa je nakon operacije uklanjanja viška kože, otkrila da se razvela, a sada je priznala da nakon što je ostala sama, želi da nastavi sa ulepšavanjem.

Naime, ona planira da stavi silikone i u usta i u grudi, pa tako ponovo dobije novi izgled.

Prošlogodišnja takmičarka "Zvezda Granda" posle operacije želuca smršala je 92 kilograma, ali i dalje nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom. Krstinja je već zakazala dve nove intervencije na jesen.

- Sada ima 68 kilograma i pršti od samopouzdanja. Lepo se oseća u svojoj koži, ali ima još nekih stvari koje bi promenila. Recimo, grudi i usta. Sviđaju joj se veće usne, tako da je rešila svoje da poveća. I u grudi će da stavi silikone, neće ih povećati, samo će ih učvrstiti - otkriva izvor i dodaje da se pevačica neće smiriti sve dok ne bude izgledala tip-top.

 

 

- Svesna je da sada mnogi muškarci uzdišu za njom i uživa u tome. Razgovarala je sa estetskim hirurgom i on joj je dao neke sugestije, šta bi još na njoj moglo da se uradi. Sada se polako sprema za odlazak "pod nož" i jedva čeka da izvuče maksimum od svog izgleda.

Jedan od razloga što se Krstinja razvela navodno jeste i taj što njen suprug Bogdan nije podržavao njenu transformaciju od debeljuce do top ribe.

- Stalno su se svađali oko toga. Nije je podržao kada je otišla na operaciju želuca, smatrao je da treba da smrša prirodnim putem. Kada je njihov odnos postao nepodnošljiv, odlučili su da se razvedu - priča izvor.

 

 

Krstinja je potvrdila da će staviti silikone u grudi i usta.

- Tačno je da idem na nove operacije. Planiram da stavim silikone u grudi. Verovatno ih neću uvećavati, važno mi je da budu čvrste i da mi lepo stoje haljine. Pričala sam sa doktorom, pa ćemo videti šta je najbolje za mene. Dogovorili smo se da me operiše tek na jesen, jer se još oporavljam od zatezanja kože i operacije želuca - kaže pevačica za Informer.

Ona je presrećna što sada nosi veličinu M.

- Nosila sam 5 XL, a sada M! Morala sam ceo orman da obnovim, ali to su slatke muke. Ranije nisam volela da idem u kupovinu garderobe jer mi je teško bilo da nađem nešto što mi odgovara, a i za gojazne ljude je garderoba duplo skuplja - zaključila je Krstinja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike