Od juče ga nisam videla, možda sam ga povredila, a ne sećam se! Marija Bulat šokira izjavama posle navoda o tuči sa suprugom

20.10.2022

18:18

0

Autor: Marija Mitić

Marija je otkrila i da li je možda ona ta na koju je Marko nasrnuo

Od juče ga nisam videla, možda sam ga povredila, a ne sećam se! Marija Bulat šokira izjavama posle navoda o tuči sa suprugom
Marko i Marija Bulat - Copyright ATAImages/ A.A.

Večeras je u medije dospela vest da je supruga pevača Marka Bulata, Marija, navodno napala svog supruga i nanela mu telesne povrede zbog čega je on završio u Urgentnom centru. Ipak, Marija je za 24sedam demantovala ove navode, međutim, sada se ponovo oglasila pa otkrila nove detalje.

- Ja sam malopre bila na nekom pregledu. Ako me poznajete znate kakve sam ja građe i da ja ne mogu njega da povredim - rekla je Marija u prvom mahu pa dodala:

- Negiram da su mu nanela povrede. Možda juče kad sam ga grlila. Ili nekim predmetom, a da se ne sećam. Ja ga od juče nisam videla, kod kuće sam sa decom. Znate da sam ja bolesna, ima onih koji čak i od bolesne dece beže - dodala je ona pa otkrila da li je možda ona ta na koju je Marko nasrnuo.

- I da se tako nešto dogodi ja to nikad ne bih rekla, jer je on otac moje dece - poručila je Marija Bulat za Kurir.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Marko Bulat

Podsećanja radi, domaći mediji preneli su tokom večeri da je Marko Bulat primljen u Urgentni centar oko 15:40 časova, nakon što mu je navodno supruga Marija nanela telesne povrede.

Kako piše Telegraf, Bulat je u Urgentni centar prebačen privatnim vozilom, nakon čega je tokom popodneva bio u hirurškoj ordinaciji. Povrede je navodno zadobio u porodičnom stanu u Novom Beogradu.

Kako dalje navodi ovaj portal, Marko je suprugu danas oko 13:00 časova prijavio za nasilje u porodici, nakon čega joj je izrečena mera zabrana prilaska, dok je Marija takođe supruga prijavila sa nasilje u porodici, a policiji je naloženo da dostavi izveštaj tužilaštvu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Marko Bulat

Ipak, Marija je demantovala da je napala Marka, kada je za naš portal poručila:

- Ako mislite da ja ovakva, sitna i bolesna mogu njega da povredim, onda stvarno... Ne znam šta bih vam rekla, ne znam zašto je bio u Urgentnom, evo ja sam sad kod doktora, deca su nam se prehladila... Ja da njega povredim, to je stvarno nemoguće - rekla je Marija prethodno za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike