Stvari Marka Bulata iznesene iz stana u kom je živeo s porodicom: Evo gde je sada pevačeva žena Marija!

21.10.2022

11:21

0

Sve je spakovano i selidba je trenutno u toku

Stvari Marka Bulata iznesene iz stana u kom je živeo s porodicom: Evo gde je sada pevačeva žena Marija!
marko_bulat_23022022_0076 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Posle incidenta između Marije i Marka Bulata o kom bruje domaći mediji, pevačeva žena je dobila zabranu prilaska, a trenutno - u toku je njegovo iseljavanje iz zajedničkog stana, tvrdi „Blic". Sve Markove stvari su spakovane - od garderobe do onih ličnih i on će porodični dom morati da napusti.

- Sve njegovo je spakovano, od garderobe do ličnih stvari. Marko će morati da se iseli, odnosno njegove stvari su sve iznesene iz stana - tvrdi izvor za pomenute medije.

Marija se za iste, s druge strane, oglasila iz doktorske ordinacije, pa poručila da „samo on i može da ode iz njihovog porodičnog doma".

„On se i jeste iselio!"

- Trenutno sam kod doktora i ne mogu dugo da pričam. Ja da se iselim iz stana? Ne, samo on može. I jeste. Ja sam sa decom. Došla sam na pregled. Nije bilo onako kao što se piše u medijima - rekla je ona.

Bulat, inače, tvrdi da već duže vreme trpi psihičko nasilje i da je ranije takođe bilo fizičkog kontakta između njih ovog tipa. Međutim, ovoga puta je izbila svađa jer je Marko, navodno, nju nazvao „narkomanom" pošto je u stanu pronašao „neke cevčice" koje je nosio na DNK analazu.

Prema daljim napisima domaćih medija, utvrđeno je navodno prisustvo psihoaktivnih supstanci, što je Marija oštro negirala kad joj je saopštio rezultate. U besu mu je navodno udarila par šamara, počela da ga šutira nogama i grebe.

Marija i Marko Bulat, ATAImages/ A.A.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike