Saša Popović otkrio kako je bankrotirao! Izgubio 400.000 maraka, postao podstanar, pa su ga i opljačkali: Živeo sam kao sirotinja

07.11.2022

10:57

0

Otkrio je ko mu se našao u najvećoj muci i pomogao mu, to im nikada neće zaboraviti

Saša Popović otkrio kako je bankrotirao! Izgubio 400.000 maraka, postao podstanar, pa su ga i opljačkali: Živeo sam kao sirotinja
Saša Popović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Saša Popović danas važi za jednog od najbogatijih ljudi sa domaće estrade, a malo ko bi verovao da je pre 30 godina bankrotirao!

Saša je, naime, 1993. godine svu svoju ušteđevinu ostavio u Dafiment banci. Kako je ispričao, njega su savetovali da to uradi.

- S Lepom Brenom i "Slatkim grehom" zaradio sam milione. Bio sam mlad, nisam razmišljao o budućnosti, trošio sam mnogo. Neko mi je rekao da uložim sve kod Dafine. To sam uradio i na kraju sam sve izgubio! - započeo je Saša ispovest i dodao da je zbog Dafine prodao i svoj stan i dva automobila:

- Kada se raspao "Slatki greh", imao sam dovoljno para da ne radim i živim kao car. Otišao sam kod Dafine čim sam shvatio da ću sve potrošiti. Kad me je videla, rekla mi je: "Sale, dušo moja, tebi će mama Dafina dati kamatu od 17 odsto. Zbog nje sam čak prodao i stan u Novom Sadu i dva skupa auta! Sve sam stavio kod nje u banku i sledećeg "zaradio sam" 20.000 maraka, svima sam se hvalio tim novcem.

Saša Popović Printscreen ,,Zvezde Granda”
Saša Popović

Popović je ispričao Breni šta je uradio, a ona ga je odmah savetovala da sve pare podigne!

- Brena mi je rekla: "Sale, molim te, vadi pare odatle, sve će da propadne, imam dojavu." Otišao sam te 1993. godine u banku, rekli su mi da imam 405.000 maraka. Uzeo sam punu kesu novca! Ali Dafina mi je onda rekla da ostavim novac još tri meseca i da će mi onda isplatiti čak 700.000 maraka. Dao sam joj te pare i otišao kod Brene, koja me je izvređala jer nisam uzeo svoj novac. Posle samo nedelju dana Dafina je pukla! Nisam nikoga mogao da dobijem na telefon - ispričao je on za Informer.

Kako je ostao bez velikog novca, Saša je naredne četiri godine živeo kao podstanar, u stanu od 17 kvadrata.

ATAImages/Antonio Ahel
Saša Popović

- Četiri godine živeo sam kao sirotinja. Jedino skupo što sam imao bila je garderoba. Imao sam 60 pari patika, mnogo odela, živeo sam u garsonjeri od 17 kvadrata, na 12 spratu na Novom Beogradu. Svi su znali da imam skupu odeću, zato su me i opljačkali! Sećam se tog dana, ušao sam u stan, a tamo nije bilo ničega! Sve su mi odneli, ostavili su mi samo pidžamu - priča Saša i dodaje da mu se Brena opet našla u muci:

- Tada su mi pomogli Brena i Boba, napravili smo "Grand" i dali su mi pare da kupim kuću na Bežanijskoj kosi. Kasnije sam im vratio pare, ali im to nikada neću zaboraviti. A što se tiče para iz Dafiment banke, tek nakon deset godina uspeo sam da povratim oko 12.000 evra - zaključio je on.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike