Zaradio 15.000 evra! Saša Popović o svom prvom velikom bakšišu: Pešačio sam svirajući harmoniku četiri kilometra!

01.11.2022

16:39

0

Autor: Marija Mitić

Osvrnuo se i na naše pojedine "estradnjake" koji su puno toga radili zarad bakšiša

Zaradio 15.000 evra! Saša Popović o svom prvom velikom bakšišu: Pešačio sam svirajući harmoniku četiri kilometra!
zvezde_granda_26092022_0136 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Saša Popović progovorio je o svojim počecima, kada je radio tezge kao običan, anonimni harmonikaš. On se prisetio i najvećeg bakšiša koji je zaradio, a za koji je morao dobro da se pomuči.

Naime, kum mladenaca svadbe na kojoj je svirao, zatražio je od njega da pešače do opštine zajedno dok mu Popović, naravno, usput svira.

- Ja sam najveći bakšiš 1978. godine dobio u Bačkom Dobrom Polju, svirali smo neku svadbu. I kum tamo na svadbi kaže: "Ko je harmonikaš? Dodi ovamo, idemo do opštine, tamo je venčanje i posle ćeš s orkestrom da sviraš kad se vratimo". Ja pitam u koja kola sedam, a on kaže: "Nema kola, idemo dva kilometra pešice i ti usput sviraš." Nakitili su me dva kilometra tamo, dva kilometra ovamo. Tada je bilo mnogo novca, bile su marke bradonje. Tada sam na harmonici imao 2.000 maraka, to ti je kao sada 15.000 evra. Ja uzmem bakšiš i stavim u džep, pa smo posle to podelili, a prvo sam hteo sve za sebe da zadržim - rekao je Popović za "Premijeri"pa se osvrnuo i na naše pojedine estradnjake koji su puno toga radili zarad bakšiša.

Printscreen ,,Zvezde granda" Prva TV
Saša Popović

- Sad si na svadbi i pevač si, ovi ti trpaju 1.000, 2.000 dinara, a onda kum kaže: "Dodi klekni i otpevaj mi tu pesmu", a vidiš drži štos novčanica. Jednu pesmu klekneš i šta, šta je to, okiti te i ćao. Pio je Đani iz obuće, ne znam sad ni ko je klečao, mnogo njih je to radilo. Kada ljudi mašu sa 500 evra s jedne strane, pa 500 evra s druge strane, pa ti tako mašu oko glave, ma ko, bre, ne bi kleknuo. Ne mislim da je to nešto loše - ispričao je Popović u Premijeri Vikend specijalu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike