Tom i Žizel nisu jedini: Ovi parovi su se razveli posle više od decenije braka!

04.11.2022

06:45

0

Možda su mislili da će trajati do kraja života, ali stvari su se promenile

Tom i Žizel nisu jedini: Ovi parovi su se razveli posle više od decenije braka!
Tom Brejdi i Žizel Bindšen - Copyright Profimedia

Tom Brejdi i Žizel Bundšen objavili su pre nekoliko dana da su se i zvanično razveli, nakon mnogo spekulacija. Oni su bili 13 godina u braku, ali nisu jedini par koji je toliko dugo bio zajedno, pa rešio da svako nastavi svojim putem.

Tiš i Bili Rej Sajrus

Roditelji Majli Sajrus, pop zvezde, venčali su se 1993. godine. Međutim, 2010. godine je kantri zvezda, Bili Rej, podneo zahtev za razvod braka, a kako je objasnio u to vreme, "oni rade na nekim ličnim stvarima". 

To im je izgleda uspelo. Povukli su zahtev 2011. godine, da bi ga 2013. godine ponovo podneli, ali ponovo ostali zajedno. Međutim, 2020. godine zvanično su rešili da svako krene svojim putem.

Profimedia
Tiš i Bili Rej Sajrus

- Posle 30 godina, petoro divne dece i života punog uspomena, odlučili smo da svako krene svojim putem. Nismo tužni, i dalje imamo ljubavi u svojim srcima. Odrasli smo zajedno, odgajali porodicu zajedno i veoma smo ponosni na to, ali je vreme da kreiramo svoje puteve - izjavili su u zajedničkoj izjavi.

Šon Pen i Robin Rajt

Njih dvoje su se zaljubili 1990. godine, kada su snimali krimi dramu. Već naredne su dobili ćerku, a tri godine kasnije i sina. Sve do 1996. godine nisu bili venčani, ali su tada odlučili da izgovore sudbonosno "da".

Preselili su se u Severnu Kaliforniju kako bi odgajali decu daleko od sveta poznatih i slavnih, ali ih je sve to pratilo, tako da su se zvanično razveli 2010. godine.

- Verujem da smo bili zajedno ne samo kako bismo imali našu divnu decu, već i da naučimo da volimo, za neki drugi put, na pravi način - rekla je Robin. 

Profimedia
Šon Pen i Robin Rajt

Arnold Švarceneger i Marija Šrajver

Moćni par, kako su ih opisivali i pre nego što je on postao guverner, a ona prva dama Kalifornije, objavili su 2011. godine da se razvode nakon 25 godina braka.

Nedelju dana kasnije je Švarceneger priznao da je napravio sina njihovoj kućnoj pomoćnici, sa kojim ima dobar odnos. 

U braku sa Marijom je dobio četvoro dece, a zvanično su se njih dvoje razveli tek 2021. godine.

Profimedia
Arnold Švarceneger i Marija Šrajver

Mel Gibson i Robin Mur

Robin nije podnela zahtev za razvod braka od oca njene sedmoro dece sve do aprila 2009. godine, ali je njihovo razdvajanje počelo nakon eksplozivne vožnje u pijanom stanju, kada je glumac uhapšen u julu 2006. godine.

- Tokom našeg braka, kao i perioda razdvojenosti, stremili smo tome da zadržimo privatnost i integritet naše porodice i to ćemo nastaviti da činimo - pisalo je u njihovom zajedničkom saopštenju 2009. godine.

Profimedia
Mel Gibson i Robin Mur

Glumac je već tada čekao dete sa novom devojkom Oksanom, da bi 2017. godine dobio sina sa Rosalind Ros.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike