"Izgleda kao vanzemaljac!" Bivša žena Švarcenegera neprepoznatljiva, uništila se estetskim operacijama? (FOTO)

28.08.2022

21:39

0

Autor: Marija Mitić

Marija Šrajver ima 66 godina, međutim, sada izgleda daleko starije

"Izgleda kao vanzemaljac!" Bivša žena Švarcenegera neprepoznatljiva, uništila se estetskim operacijama? (FOTO)
Marija Šrajver - Copyright Profimedia

Bivša žena glumca i političara Arnolda Švarcenegera, Marija Šrajver, pojavila se u javnosti bez šminke i svi su se automatski zgrozili.

Naime, Marija ima 66 godina, međutim sada izgleda dosta starije i potpuno neprepoznatljivo. Izgleda da se ona nedavno podvrgla estetskoj hirurgiji koja je pošla potpuno naopako.

Bivša žena Arnolda Švarcenegera prošetala je Los Anđelesom, čak se i nasmešila paparacima, ali su svi ostali u šoku zbog njenog lica.

Profimedia
Marija Šrajver

"Šta je Marija Šrajver uradila s licem? Izgleda kao vanzemaljac", "Šta joj se desilo" samo su neki od komentara na američkim portalima ispod slika Šrajverove u šetnji.

Marija je, inače, po majci bila u rodu sa bivšim predsednikom Amerike Džonom F. Kenedijem. Kenedijeva kćerka Karolajn bila joj je deveruša na svadbi sa Švarcenegerom.

 

 

Arnold Švarceneger i Marija bili su dugo u braku, a zvanično su se razveli tek prošle godine iako su već 11 godina razdvojeni. Brak je pukao kada je otkriveno da je Švarceneger napravio dete kućnoj pomoćnici Mildred Baeni. Skoro su isplivale i fotografije sina kog je dobio sa njom, a svi kažu da je momak "pljunuti tata".

Arnold i Marija imaju četvoro dece - Ketrin (32), Kristinu (31), Patrika (28) i Kristofera (24).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike