Žizel i Tom se tek razveli, a manekenki već traže novog dečka: Prvi na listi je Pit Dejvidson!

02.11.2022

17:36

0

Manekenka i fudbaler su se tek nedavno zvanično razveli, a već se nagađa sa kim će ostvariti novu romansu

Žizel i Tom se tek razveli, a manekenki već traže novog dečka: Prvi na listi je Pit Dejvidson!
Tom Brejdi i Žizel Bindšen - Copyright Profimedia

Žizel Bindšen i Tom Brejdi, popularna manekenka i fudbaler, nedavno su saopštili javnosti da su se razveli. Iako je sve još uvek sveže, već je počelo da se nagađa sa kim će njih dvoje nastaviti dalje.

Tako su se za slavnu manekenku na spisku koja je objavljena na jednoj tračerskoj stranici na Fejsbuku našla imena Džejsona Momo, Leonarda DiKaprija i Nejmara, a na prvom mestu je, ni manje ni više, nego Pit Dejvidson, koji je nedavno raskinuo sa Kim Kardašijan.

Profimedia
Tom Brejdi i Žizel Bindšen

Pored njih se našao na spisku i Rob Gronovski, najbolji prijatelj i bivši saigrač Toma Brejdija, ali je on na samom dnu, pa je to malo verovatno. Ono što je sve nasmejalo jeste da je na spisku i bivši američki predsednik Donald Tramp, ali za njega kažu da baš nema nikakve šanse.

S druge strane, kada je Tom u pitanju, za njega predviđaju da bi mogao biti sa Tejlor Svift (iako je ona godinama zauzeta), Adriana Lima, koja se nedavno porodila, kao i Kim Kardašijan, za koju kažu da je jedina realna opcija, s obzirom na to da je odnedavno slobodna.

Profimedia
Pit Dejvidson i Kim Kardašijan

 

Mnogi smatraju da bi bilo i te kako videti bivše sa bivšima - Pita sa Žizel, Toma sa Kim. Da li će se to desiti, pokazaće vreme.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike