Goga Sekulić nastavlja da napada Ildu Šaulić: Ne znam što se folira da ne zna moje pesme, kad je budem videla, pitaću je!

03.11.2022

11:59

0

Pevačica je očigledno i dalje uvređena što njena koleginica ne zna njene pesme

Goga Sekulić nastavlja da napada Ildu Šaulić: Ne znam što se folira da ne zna moje pesme, kad je budem videla, pitaću je!
Ilda Šaulić i Goga Sekulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Goga Sekulić je i dalje kivna na koleginicu Ildu Šaulić, samo zato što je rekla da ne zna njenu pesmu. Pevačica je sada izgleda umislila da Ilda želi da se svađa sa njom, iako se Šaulićeva na ovu temu nikada nije oglašavala.

- Nisam verovala jer znam njenu porodicu i da nije uopšte devojka koja želi da se svađa i raspravlja i onda kada sam videla dokaze bilo mi je čudno. Ima pravo neko da kaže da nije čuo, da ne zna ili da ne sluša taj stil, ali zaista pesmu "Gaćice" nema ko ne zna. Meni je smešno bilo, nisam joj zamerila - izjavila je Goga.

Antonio Ahel/ATAImages
Goga Sekulić

Na pitanje da li ona zna neku Ildinu pesmu, Goga je kratko odgovorila:

- Ja sam tada izjavila da znam onu njenu jednu pesmu - rekla je pevačica za "Srbiju Danas" pa dodala:

- Ne znam zašto se ljudi foliraju da ne znaju moje pesme, kada je budem videla moram je pitati. Zna se ko je ko, svako ima svoje mesto. Zašto se neko folira da ne zna moje pesme, morate pitati njih - završila je ona.

Podsetimo, Ilda Šaulić gostovala je u emisiji "Sve po spisku sa Škundrićem" gde je morala da prepozna određene numere koje su joj pustili. Duetsku pesmu Goge Sekulić i Osmana Hadžića - "Tvoje oči" nije prepoznala, a voditelj je pokušao da joj objasni da je reč o Gogi, spomenuvši njen hit "Gaćice".

ATAImages/Antonio Ahel
Ilda Šaulić

- E, onda to stvarno ne znam - istakla je Ilda kroz smeh.

Voditelj joj je potom otkrio da to peva Sekulićeva, na šta je Šaulićeva rekla:

- Ne bih se setila nikad. Znam da su imali duetsku pesmu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike