Novi estradni sukob na pomolu? Goga uvređena što Ilda ne zna njene pesme: Moje hitove znaju i ptice na grani!

14.10.2022

17:34

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica s druge strane priznaje da i ona ne zna Šaulićkine pesme

Novi estradni sukob na pomolu? Goga uvređena što Ilda ne zna njene pesme: Moje hitove znaju i ptice na grani!
Goga Sekulić Ilda Šaulić - Copyright 24sedam/Danica Božović ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ilda Šaulić gostovala je u emisiji "Sve po spisku sa Škundrićem" gde je morala da prepozna određene numere koje su joj pustili. Duetsku pesmu Goge Sekulić i Osmana Hadžića - "Tvoje oči" nije prepoznala, a voditelj je pokušao da joj objasni da je reč o Gogi, spomenuvši njen hit "Gaćice".

- E, onda to stvarno ne znam - istakla je Ilda kroz smeh.

Voditelj joj je potom otkrio da to peva Sekulićeva, na šta je Šaulićeva rekla:

- Ne bih se setila nikad. Znam da su imali duetsku pesmu.

Na ovo Goga nije ostala ravnodušna već se našla uvređenom što njena koleginica ne zna njene hitove.

ATAImages/Antonio Ahel
Ilda Šaulić

- Najpre želim da kažem sledeće: sa Ildinom majkom i, nažalost, pokojnim ocem sam uvek bila u lepim odnosima. Da ne pričam koliko sam cenila kralja narodne muzike i našu legendu. Štaviše, sa njenom majkom sam čak bila i kod iste frizerke u Vasinoj ulici, pre dvadeset godina. E, sad za megahit "Gaćice", koji i ptice na grani znaju, a koji je uradila neponovljiva Marina Tucaković, mora svako da zna da to peva Goga Sekulić, ali ne mora svako da voli taj stil muzike iliti tu pesmu. Inače, Osman Hadžić je gost u mojoj pesmi "Tvoje oči", koja je hitčina i koja će otići u evergrin. Taj album gde su upravo hitovi "Gaćice" i "Seksi biznismen" je proglašen za album godine - kaže pevačica.

Na pitanje da li ju je iznenadilo to što Ilda nije čula za njenu pesmu "Gaćice", Sekulićeva kaže da jeste.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goga Sekulić

- Čudno je da se neko bavi muzikom, a da ne zna ko šta peva. Evo, i ja koja sam preko 20 godina na estradi, znam šta pevaju, na primer, Nući ili Inas. Htela ili ne htela čujem, pročitam, gledam na društvenim mrežama. Da li volim njihove pesme ili ne, drugo je, ali znam ko su. U ovom veku svako treba da bude upućen. Meni je najbitnije da me slušaju oni koji me vole i prate moj rad. Koleginici ne zameram, iako sam duže na estradi od nje - kaže Goga koja takođe priznaje da verovatno ne zna baš sve Ildine pesme.

- Taj stil muzike koji peva ne slušam, ali znam njenu pesmu "Stani, dušo, da te ispratim" i da je ćerka Šabana Šaulića. Znam sve hitove njenog oca. Možda će sad naučiti i saznati za hitove "Gaćice" i "Tvoje oči". Bez obzira na sve to, ja i dalje cenim i poštujem njenu porodicu - zaključila je ona za domaće medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike