Otkriveno šta je Ceca operisala u Turskoj: Jedna intervencija nije uspela, pa je morala na drugu!

03.11.2022

09:29

7

Pevačica je osam sati provela na hirurškom stolu

Otkriveno šta je Ceca operisala u Turskoj: Jedna intervencija nije uspela, pa je morala na drugu!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ A.A.

 

Ceca Ražnatović pre izvesnog vremena morala je da se podvrgne ozbiljnoj operaciji, ali je sada ispričala da razlog nije bio iz estetskih razloga, već isključivo iz zdravstvenih.

Nakon što su osvanule njene fotografije posle operacije koja je trajala osam sati, pevačica je sada ispričala šta se dešavalo u Turskoj, gde je otputovala pre dve meseca sa ćerkom Anastasijom i sestrom Lidijom, koje su joj bile podrška.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

 

Kako se na snimcima viđeno da je Ražnatovićka imala steznik na grudima, što je praksa kod hirurških intervencija u tom predelu, otkriveno je i da je tom prilikom smanjila poprsje.

Ona je i ranije govorila da je estetskom operacijom smanjila grudi, i istakla je tad da je to uradila prvenstveno iz zdravstvenih razloga.

- Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima i to je bilo pre četiri meseca, a ne pre dva, kako su mediji pisali. Nije bilo reči o problemu sa venama, niti o čiru na želucu, već o intervenciji na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem - izjavila je tad Ražnatovićeva.

Printscreen Blic tv
Ceca Ražnatović

 

Evidentno je da svoj zdravstveni problem nije uspela da reši, pa se odlučila da se podvrgne još jednoj operaciji grudi, o čemu će pevačica tek govoriti u "Ceca show".

Kako je izgledala Ceca kad je napustila operacionu salu u turskoj bolnici, pogledajte u galeriji ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike