Ceca u brusthalteru od crne čipke: Pevačica odavno nije bila ovako provokativna, a tek da vidite preskupu tašnu koju je ponela! (FOTO)

31.10.2022

14:30

2

Ona je danas izabrala kariranu kombinaciju

Ceca u brusthalteru od crne čipke: Pevačica odavno nije bila ovako provokativna, a tek da vidite preskupu tašnu koju je ponela! (FOTO)
Svetlana Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ceca Ražnatović došla je danas na snimanje emisije "Zvezda Granda" naizgled "obično" obučena, ali kada je izašla iz automobila pokazala je bujno poprsje.

Pevačica često nosi komplete, a ovaj put je ponela pantalone sa sakoom ispod kog je imala samo čipkani grudnjak. Jedno dugme na sakou jedva je držalo Cecino poprsje, pa je pevačica izazvala pometnju kako se pojavila u studiju u Košutnjaku

Ni ovaj put ona nije davala izjave za medije, već je ubrzanim korakom pravo iz automobila ušetala u studio.

Folkerka je, prema onome kako smo našli na jednoj stranici koja prodaje firmirane skupocene aksesoare, tašnu platila oko 3.000 dolara.

Poznato je da Ražnatovićka češće nosi pantalone u odnosu na haljine, jer se tako udobnije oseća, pa i na svojim nastupima obično ponese neki komplet.

Podsetimo, Ceca je nedavno otkrila da je morala da ide na operaciju u Istanbul, te je šest sati provela na operacionom stolu. Sa njom su u Tursku pošle Anastasija i Lidija kako bi joj pružile podršku, a pevačica je ispričala u "Ceca show" kako je sve izgledalo.

-  Najmanje ćemo 12 dana tamo ostati. Rekao mi je doktor da će operacija trajati šest sati, da je to standard za tu intervenciju. Ja moram da idem na tu operaciju, da li sada ili za dva meseca, ja moram da idem. Znam da operacija traje, ali ja želim da rešim to i da se osećam dobro u svojoj koži - ispričala je Ceca pred intervenciju.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike