Ceca progovorila o Zvezdama Granda: Viki je tamo doživela torturu, izlazila je plačući iz studija

28.10.2022

20:38

0

Pevačica je priznala šta se dešava iza kulisa snimanja muzičkog programa

Ceca progovorila o Zvezdama Granda: Viki je tamo doživela torturu, izlazila je plačući iz studija
Ceca show (2) - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Ceca Ražnatović je već godinu dana u ulozi člana žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pevačica je u svom dokumentarno-igranom serijalu otkrila kako je do toga došlo i kakvo je njeno iskustvo.

- Moji pregovori za Zvezde Granda trajali su svega 5 minuta. Dobila sam poziv od Saše Popovića prošle godine, pitao me je da li sam raspoložena da budem deo projekta i ja sam pristala. Volim takve formate i volim da se družim sa decom - ispričala je Ceca.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca show

Viki Miljković, koja je gost četvrte epizode "Ceca show", otkriva da je ona bila ta koja je predložila Popoviću da Ceca bude deo žirija.

- Pre godinu dana pre nego što se započela nova sezona, ja sam predložila Saši Popoviću da Ceca bude deo žirija. Ti pregovori nisu dugo trajali, kada nešto ide u životu, onda sve ide kao po loju. U par dana se to sve završilo, na moje veliko zadovoljstvo. Otkako je Ceca tu, mi smo još gledaniji i još bolji - otkriva Viki.

Ceci nije trebalo puno vremena da se prilagodi u novom okruženju.

- Brzo mi prođe tih 8 sati, mi smo i uigran tim. Prednost mi je što sve kolege poznajem, jedino sam Đorđa Davida tad upoznala i planula je ljubav na prvi pogled. To sam ja tamo, niko ne može da glumi 8 sati. U takvom formatu se pokazuje kakav je ko čovek - kaže Ceca.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca show

Za svoje kandidate ima samo reči hvale.

- Rad sa kandidatima je divno iskustvo. Pre svega treba da budete pedagog, ja sam najsrećnija kada izvučem potencijal iz kandidata. Posebno sam ponosna na svog kandidata Luku koji je imao nula glasova, ali sam ja nešto videla u njemu i uzela sam ga pod svoje. On je posle dogurao do petog kruga, mi smo iz njega izvukli maksimum. Mnogo mi je drago što sam deo tog projekta. Ja njih tretiram kao svoju decu - ispričala je Ceca u novoj epizodi "Ceca show".

Ceca otkriva da su imali i teške situacije u Zvezdama Granda.

- Viki Miljković je preživela tamo torturu i maksimalno gaženje. Dešavalo se da je plačući izlazila iz studija. I nama skače tamo adrenalin, imala sam situacije da me ljudi pitaju da li je to "fejk". To ništa nije namešteno i po sceni. Ono što je publika u prilici da vidi je apsolutno izvorno. Ponekada sam i ja žustrije reagovala jer sam bila povređena - otkrila je Ceca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike