Bojana Stamenov blista u strukiranoj pink haljini: Smršala neverovatnih 80 kilograma i tu se ne zaustavlja! (FOTO)

31.10.2022

11:03

3

Toaleta joj je istakla i dekolte

Bojana Stamenov blista u strukiranoj pink haljini: Smršala neverovatnih 80 kilograma i tu se ne zaustavlja! (FOTO)
Bojana Stamenov - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Bojana Stamenov nedavno se pojavila na jednom događaju te je tako posle duže vremena javnost imala prilike da vidi njenu novu liniju.

Ona je u proces mršavljenja ušla pre više od godinu dana, a sve to uz pomoć izmenjenog režima ishrane i posebnim vežbama. Zahvaljujući disciplini, Bojana je smršala čak 80 kilograma, što se svima dopalo.

Pevačica je oduvek nosila preširoke haljine, a sada je istakla struk i dekolte u elegantnoj pink haljini koju je obukla. Ona je ponosno pozirala fotoreporterima, a svi su primetili da pleni kako lepotom tako i pozitivnom energijom.

Iako je najpre razmišljala da se podvrgne intervenciji smanjivanja želuca, na preporuku lekara je morala prvo da sredi šećer. Tako je počela da mršavi, a već posle četiri meseca kilogrami su počeli da se tope. Tada je shvatila da je skinula čak 30 kilograma bez operacije i odustala od tog procesa trajno.

Kako je nedavno ispričala za 24sedam, sada primećuje da joj se kosti vide, te je i odevanjem promenila imidž.

- Skoro sam rekla sestri, nešto sam sedela na patosu, i nešto mi je navijala kosu i ja sam joj rekla: ‘izvini, ja moram da se pomerim, žuljaju me kosti, od kako sam smršala, ja ne mogu dugo da sedim’.  Na primer, kad ležim na boku, odjednom, vidi, šta je ovo ovde, rebro, onda su mi treneri rekli: ‘Bojana, imaš rebra, sve je u redu!’ Kad hoću da se doteram, obučem neku haljinu malo otvoreniju, odjednom imam te ključne kosti, vrat sam dobila, pa kao gledam sebe i bude mi čudno.

24sedam/Nenad Vujanović/Ivan Mitić
Bojana Stamenov

Ona je tada i priznala da želi da smrša 100 kilograma.

– Ne stižem da spavam i jedem kako treba, jedino treniram kako treba. Kada budem skinula 100 kilograma, onda će biti senzacija, mada onda ću baš biti premršava - rekla je Bojana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike