Bojana Stamenov je i kao mala bila bucka i terala istu modu! Osvanula fotografija stara više od 20 godina (FOTO)

13.10.2022

22:31

0

Ova uspomena nastala je sa nekog od muzičkih događaja

Bojana Stamenov je i kao mala bila bucka i terala istu modu! Osvanula fotografija stara više od 20 godina (FOTO)
bojana - Copyright Printscreen/YouTube/RTS Ordinacija

Pevačicu Bojanu Stamenov javnost je upoznala kroz šou „Ja imam talenat“, a njen glas je svima odmah prirasao za srce. 

Već punu deceniju je Bojana na muzičkoj sceni, ostvarila je brojne uspehe u svetu muzike, a ono što malo ko zna o njoj, jeste da joj se ljubav prema ovoj profesiji stvarala od malih nogu. Najpre je pohađala muzičku školu za gitaru, lautu i renesansno pevanje, zatim je počela da peva u luna parku, a naposletku je i javnosti rešila da pokaže svoj talenat.

Na Fejsbuku je osvanula Bojanina fotografija sa početka 2000-ih, kada je pevačica pravila svoje prve korake u svetu muzičke umetnosti. I sada je zadržala lik devojčice, te nepogrešivo i danas liči na sebe. 

Bojana je često u medijima govorila o svojoj kilaži koju je sad uspešno korigovala, a ako je suditi po fotografiji, ona je i kao mala kuburila sa viškom kilograma. Takođe, i sa desetak godina imala je isti stil kao i danas, pa je na fotografiji koja kruži internetom u širokoj elegantnoj haljini.

Jaka volja i upornost su joj pomogli da danas smrša neverovatnih 73 kilograma i izgleda potpuno drugačije i kako kaže, ima problem sa garderobom. 

- Sad je veliki problem sa garderobom, uopšte ne mogu da provalim šta je moj fazon. Sada sve haljine mogu da podelim napola, sad imam viška materijala. Ono što mi je i te kako zanimljivo jeste kada odem u kupovinu i vidim da mogu da se uvučem u nešto, a onda kažem: A ovo mi se ne sviđa, neću da kupim. Sad mogu i ja malo važna da se pravim. Divan je osećaj - ispričala je ona ranije za medije i dodala da ima želju još više da smrša:

ATAImages/ A.A.
Bojana Stamenov

- Ne stižem da spavam i jedem kako treba, jedino treniram kako treba. Kada budem skinula 100 kilograma, onda će biti senzacija, mada onda ću baš biti premršava - kazala je Bojana.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike