Bojana Stamenov se ne zaustavlja, želi da smrša čak 100 kilograma: Možda ću biti premršava

15.06.2022

14:56

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je već godinu dana na posebnom režimu ishrane i aktivno trenira, a do sada je izgubila neverovatnih 70 kila

Bojana Stamenov se ne zaustavlja, želi da smrša čak 100 kilograma: Možda ću biti premršava
bojana - Copyright Printscreen/YouTube/RTS Ordinacija

Pevačica Bojana Stamenov već godinu dana je na posebnom režimu ishrane i aktivno trenira, a do sada je izgubila neverovatnih 70 kilograma. Ipak, ona se na tome ne zaustavlja, već joj je cilj da svoju figuru dovede do perfekcije. Za nju će, kako kaže, prava senzacija uslediti tek kada skine još trideset kilograma, odnosno ukupuno 100!

– Ne stižem da spavam i jedem kako treba, jedino treniram kako treba. Kada budem skinula 100 kilograma, onda će biti senzacija, mada onda ću baš biti premršava - kaže Bojana i otkriva šta je trenutno raduje.

24sedam/Nenad Vujanović/Ivan Mitić
Bojana Stamenov

- Počela sam da kupujem garderobu, što je takođe senzacija – rekla je Bojana kroz smeh i otkrila planove za predstojeću godinu, koji se tiču njene karijere.

– Radim na autorskoj muzici sa svojim bendom. Spremam jednu pesmu i još nekoliko projekata o kojima ne mogu da pričam. Sa verom u Bogom i ljude za nekih godinu, godinu i po dana da se desi da dođete i na moju promociju. Bila je korona, mnogo je kolega otišlo, zaustavila je mnogo stvari i bilo je tužno. Učimo da hodamo opet, idemo korak po korak, polako.

Podsetimo, Bojana je nedavno u našoj emisiji “24sedam sa Marom” priznala da joj je od viška kilograma zdravlje bilo ugroženo, zbog čega je i prelomila i krenula na dijetu.

- Želela sam da skinem kilograme, jer sam želela da živim, jer je u jednom trenutku i to dovedeno u pitanje, zato što su mi rekli, ako ovako nastaviš, ti si sada zdrava, ali već si prešla 30 jedno po jedno će da počne da odustaje od tebe, naravno, na neke duže staze, ali sama spoznaja je zastrašujuća - rekla je pevačica između ostalog u emisiji “24sedam sa Marom”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike