Bojana Stamenov je karijeru započela u luna parku: Krišom uzimala mikrofon, pevala i đuskala dok se narod okupljao oko nje

14.09.2022

21:35

0

Pojavila se u takmičenju „Ja imam talenat“ pa došla do Evrovizije

Bojana Stamenov je karijeru započela u luna parku: Krišom uzimala mikrofon, pevala i đuskala dok se narod okupljao oko nje
drugo_vece_pesma_evrovzije_04032022_0182 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bojanu Stamenov, pevačicu raskošnog glasa publika je upoznala kroz takmičenje „Ja imam talenat“. 

Zahvaljujući glasovnim sposobnostima dospela je do samog muzičkog vrha, sarađivala je sa velikim imenima muzičke scene, a 2015. je predstavljala Srbiju na Evroviziji. Danas je ostvarila veliki uspeh u svetu muzike, a ono što malo ko zna jeste da je Bojana svoju karijeru zapravo započela na sasvim nesvakidašnjem mestu - u luna parku.

Naime, Bojanu je otac kao devojčicu uvek vodio sa sobom u luna park tokom letnje sezone u Crnoj Gori, a pevačica je baš tu napravila svoje prve muzičke korake.

24sedam/M.M.
Bojana Stamenov

 

- Tata upali ringišpil, sve kaže, a ja iza tate sa mikrofonom upalim i pojačam neku muzikicu koja je bila aktuelna. Onda uzmem mikrofon i pevam uz pesmu koja je tog momenta išla. Onda je tata u jednom momentu primetio da se oko ringišpila okuplja neki silni narod. Onda je video mene koja sam pojačala mikrofon i pevam li, pevam. Đuskala sam i igrala, a ljudi su me gledali. Meni je već tada prijala sva ta pažnja - pričala je Bojana ranije o svojim počecima za „Alo“.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bojana Stamenov

 

Inače, Bojana je završila srednju muzičku školu za klasičnu gitaru, flautu i renesansno pevanje, a nekoliko godina kasnije je i krenula putem velikih muzičkih zvezda. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike