Život joj je bio ugrožen zbog kilaže! Bojana Stamenov je smršala čak 73 kg, otkrila i kako: Ovo jede u kafani (FOTO/VIDEO)

17.04.2022

18:00

4

Pevačica otkriva kako je pobedila u borbi sa kilogramima!

Život joj je bio ugrožen zbog kilaže! Bojana Stamenov je smršala čak 73 kg, otkrila i kako: Ovo jede u kafani (FOTO/VIDEO)
bojana stamenov 24sedam sa marom (6) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović/Ivan Mitić

Pevačicu Bojanu Stamenov su svi zapazili po fantastičnim glasovnim mogućnostima i impozantnoj pojavi. Oduvek je bila krupnije građe i uspešno nosila svoju kilažu, ali je pre nekoliko godina osetila da su kilogrami počeli da je sputavaju u svakodnevnim aktivnostima, a onda su počeli i problemi sa zdravljem.

- Juna 2020. sam primetila da ne vidim dobro i mislila sam da je to nešto privremeno i apsolutno nisam pridavala nikakav značaj tome, jer nikad nisam nosila naočare za vid, uvek sam imala super vid na sistematskim pregledima, pritisak super, krvna slika super, sa svom tom kilažom je meni sve bilo super, e onda više nije bilo super - rekla je Bojana voditeljki Mariji Atanasković.

24sedam/Nenad Vujanović/Ivan Mitić
 

Smetalo joj je i to što se zamarala prilikom šetnji, što nije mogla da ide u bioskop ili pozorište, što je uvek morala da traži posebne stolice kad negde ode.

- Želela sam da skinem kilograme, jer sam želela da živim, jer je u jednom trenutku i to dovedeno u pitanje, zato što su mi rekli, ako ovako nastaviš, ti si sada zdrava, ali već si prešla 30 jedno po jedno će da počne da odustaje od tebe, naravno, na neke duže staze, ali sama spoznaja je zastrašujuća - otkrila je pevačica u emisiji “24sedam sa Marom”.

Srećom, u to vreme joj je drugarica preporučila jednu teretanu i bila velika podrška u redovnim odlascima, jer je prvih šest meseci i ona išla sa Bojanom. U teretanu je krenula sa 185 kilograma, do danas je smršala 73.

- Bilo je plakanja u svlačionici u početku, drugrici u stomak uzmem i urlam, tresem se jer me sve boli, jer ja sam vrlo hrabra kad sam na treningu, sve mogu, ali onda me posle sve me boli - kaže Bojana.

U početku nije mogla da šeta duže od desetak minuta, čučanj nije mogla da uradi sama bez pomagala, a vežbe na parteru nisu dolazile u obzir. Danas, ona šeta i po sat vremena i to na usponu.

Obuću takođe nosi broj manju, u automobilu je prvi put posle 10 godina pomerila vozačko sedište unapred i kupila zimsku jaknu.

- Skoro sam rekla sestri, nešto sam sedela na patosu, i nešto mi je navijala kosu i ja sam joj rekla: ‘izvini, ja moram da se pomerim, žuljaju me kosti, od kako sam smršala, ja ne mogu dugo da sedim’.  Na primer, kad ležim na boku, odjednom, vidi, šta je ovo ovde, rebro, onda su mi treneri rekli: ‘Bojana, imaš rebra, sve je u redu!’ Kad hoću da se doteram, obučem neku haljinu malo otvoreniju, odjednom imam te ključne kosti, vrat sam dobila, pa kao gledam sebe i bude mi čudno.

Osim pohvala, Bojana se suočila i sa nevericom okoline, jer su neki pretpostavljali da je njeno mršavljenje posledica operacije suženja želuca, za koju se Bojana jeste interesovala, ali je od iste odustala, kada je shvatila da može i bez toga da smrša.

24sedam/Nenad Vujanović/Ivan Mitić
 

Kako joj sad stoje haljine iz vremena kad je imala više kilograma, šta naručuje u kafani za ručak i kakve poruke dobija od žena na društvenim mrežama, saznaćete u novoj epizodi emisije “24sedam sa Marom”.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam TV.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike