Sada sve haljine mogu da podelim napola! Bojana Stamenov nikad mršavija, a momaka ni na vidiku (VIDEO)

29.03.2022

19:01

2

Pevačica priznaje da joj je sada zanimljivo da šopinguje, jer u veliki broj odevnih kombinacija, kako kaže, može da se uvuče

Sada sve haljine mogu da podelim napola! Bojana Stamenov nikad mršavija, a momaka ni na vidiku (VIDEO)
bojana stamenov 2903 2022 (1) - Copyright 24sedam/M.M.

Bojana Stamenov večeras je počasna gošća na četvrtom koncertu Marije Šerifović. Sva euforična što će scenu deliti sa velikim imenom naše muzičke scene, ali i zbog toga što je uspela da smrša više od 70 kilograma. 

Za okupljene medijske ekipe među kojima je i 24sedam, ona je sa ponosom rekla da nikada nije imala manje kilograma, ali da momaka i dalje nema. 

24sedam/M.M.
Bojana Stamenov

 

- Nikad nisam bila mršavija. Udvarači se i dalje plaše (smeh).

S obzirom na to da je prati etiketa srpske Addel, Bojana otkriva koliko joj to prija. 

- Redovno se dopisujemo. Šalu na stranu, kako da mi ne imponuje. Ona je svetska umetnica, jedan kantautor, vokal, ako bar malo uspem da popunim njene cipele, super sam - kaže ona i dodaje da je ponosna što ju je Marija odabrala kao gošću na koncertu.

- Moja je velika čast što večeras pevam na Marijinom koncertu. Ona je super čovek, imala sam tu istu čast, da i ona mene podrži u Beču. 

24sedam/M.M.
Bojana Stamenov

 

Pevačica ne krije da bi se ponovo prijavila za Evrosong, a o srpskoj predstavnici ima samo reči hvale. 

- Za Evroviziju bih se ponovo prijavila. A o Konstrakti imam fantastično mišljenje. Mislim da će da izdominira u Torinu. Umetnica mora biti zdrava (smeh). 

Kako je smršala 72 kilograma, Bojana kaže da ima veliki problem sa garderobom, ali ne krije da joj prija što sada može da se pravi važna i da bira šta želi i neće da kupi. 

ATAImages/ A.A.
Bojana Stamenov

- Sad je veliki problem sa garderobom, uopšte ne mogu da provalim šta je moj fazon. Sada sve haljine mogu da podelim napola, sad imam viška materijala. Ono što mi je i te kako zanimljivo jeste kada odem u kupovinu i vidim da mogu da se uvučem u nešto, a onda kažem: A ovo mi se ne sviđa, neću da kupim. Sad mogu i ja malo važna da se pravim. Divan je osećaj - priča ona i dodaje:

- Nije mi ničega bilo teško da se odreknem, jer sam ja rešila da smršam. Svaki dan se merim. Smršala sam 72 kilograma, ulazim u 73. ponosno. 

Ceo intervju sa Bojanom pogledajte u nastavku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike