„Nikolina nikad nije bila žrtva!" Vedrana Rudan oštro posle svega što je voditeljku zadesilo

27.10.2022

14:01

0

Poznata književnca objasnila je kako vidi Pišekovu, te zašto je, po njenom mišljenju, ne treba ni žaliti, a ni braniti

„Nikolina nikad nije bila žrtva!" Vedrana Rudan oštro posle svega što je voditeljku zadesilo
Vedrana Rudan - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vedrana Rudan je tokom jednom intervjua progovorila o feministkinjama, pogotovo onim koje je ne vole, a onda nastavila i o Nikolini Pišek te čitavom njenom slučaju.

Voditeljka je, podsetimo, početkom maja ostala bez supruga Vidoja Ristovića, posle čega se iz raznih razloga našla na udaru oprečnih komentara na društvenim mrežama.

Pojedinci su se bavili njenim finansijama, pitanjem nekretnina, pa i podelom imovine koju je stekla u braku s istoričarom umetnoti. Književnica naglašava da ona nije, po njenom mišljenju, žena koju treba žaliti.

- Nisam na mrežama tako da pojma nemam šta se tamo dešava. „Feministkinje" me „ne vole"? Zašto bi me volele? Ne volim ni ja njih, ako su vaše „feministkinje" poput naših. Alapače opsednute sobom koje su uvek spremne da pomognu „siroticama" koje to nisu. Nikolina Pišek nikad nije bila žrtva. Ona je hrabro nešto što zna šta hoće i kako se toga dočepati. Nju ne treba ni žaliti ni braniti - tvrdi za „Kurir" Vedrana pa nastavlja dalje o pomenutim borcima za ženska prava, te tome kakav je „bes trenutno potreban".

 

 

- ...Feministkinje bi trebalo da su žene koje se bore za ženska i ljudska prava. Ne preko portala. Sviđaju mi se ove žene koje su zbog vaše najnovije silovateljske zvezde izašle na beogradske ulice. Te su žene na pravom putu. Treba pokazati stav i bes i učiniti sve da se pomogne prebijenim i silovanim ženama koje nemoćne i siromašne same sebi ne mogu da pomognu. Nisu sve žene žrtve. Ima i dobrih glumica - kazala je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike