Nikolina Kovač otkrila ko joj pomaže u kući: Pohvalila se svojom veštinom, ali bez njih ne može

24.10.2022

21:03

0

Pevačica je često odsutna od kuće zbog posla

Nikolina Kovač otkrila ko joj pomaže u kući: Pohvalila se svojom veštinom, ali bez njih ne može
vanja_mijatovic_12102022_0197 - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Nikolina Kovač je već godinama u braku sa kolegom Sašom Kaporom, sa kojim ima ćerku i sina. Kao i mnoge žene, ona mora da usklađuje poslovne obaveze sa privatnim.

Zato je sada otkrila kako joj to ide od ruke, te ko joj čuva decu kada su Saša i ona na nastupima.

- Nije jednostavno, ne želim da dajem sebi na važnosti, mnogo majki postoji koje se dobro organizuju, ja sam jedna od njih. Porodica mi je najbitnija i majka sam na prvom mestu - rekla je ona za "Pulsonline", pa nastavila:

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Kovač i Saša Kapor

- Trudim se da niko ne ispašta zbog mog posla, odmah se posle nastupa vraćam kući, ne zadržavam se puno, trudim se da budem dobra na svim poljima, ali mislim da će to moji ukućani bolje procenit. Decu čuva moja mama kada sam na dužem putu, tu je i Sašin tata, imamo i ženu koja nam pomaže, ali ipak mislim da to niko ne ume bolje od mene.

Pevačica je, inače, skoro deceniju na estradi, odnosno toliko je prošlo otkad se takmičila u "Zvezdama Granda", pa priznaje da je spremna za album.

ATAImages/Antonio Ahel
Nikolina Kovač

- Pripremam album i želim što pre da ga završim, mislim da to dugujem pre svega sebi, ali i publici nakon više od deset godina od mog prvog pojavljivanja. Album će biti prava stvar i pravi pokazatelj ko sam zapravo ja, trudim se da se što bolje organizujem kako bi sve išlo malo brže – kaže ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike