„To mi je alter ego!" Kad ode na privatnu zabavu, Nikolinu Kovač kolege ne prepoznaju: Volim tu moju stranu!

10.09.2022

17:36

0

Publika joj je, kaže, baš kao i ljubav prema muzici, veliki pokretač

„To mi je alter ego!" Kad ode na privatnu zabavu, Nikolinu Kovač kolege ne prepoznaju: Volim tu moju stranu!
Copyright Nikolina Kovač ATAImages/Antonio Ahel

Nikolina Kovač je još u „Zvezdama Granda" osvojila publiku svojom skromnošću, smernošću, a posebno je ponosna na to što se i dan-danas nije promenila, uprkos popularnosti koju je stekla.

- Kada previše očekujemo i kada želimo mnogo, mi se izgubimo. Onda smo gladni i uvek hoćemo još, još i još. Tako da, ja sam zadovoljna jako kako sebe predstavljam - rekla je Nikolina, prenosi „Grand onlajn", pa nastavila o tome kako na sceni „postaje živa vatra", jer su joj muzika i brojna publika veliki pokretači.

„Svi me čudno gledaju..."

- To je moj alterego, neka ludačka emocija. Kada odem na privatnu zabavu, mene kolege prvih pola sata gledaju nekako čudno, jer ne mogu da povežu mene kao ženu koja je do malopre sedela sa njima i kao ženu koja puca od energije čim ustane da peva. Meni se to baš sviđa kod mene, nekako je to interesantno - istakla je ona, pa nastavila i strani sebe na koju je nešto manje ponosna.

- ...Oduvek sam takva, ali čak je bilo interesantno kada sam se takmičila u „Zvezdama Granda" koliko je moja boja glasa drugačija dok pričam i dok pevam. Inače, moje privatno ponašanje i ponašanje na sceni je totalna suprotnost, doduše znam da budem temperamentna baš, ali moraš ljudski da me povrediš, na to baš baš odreagujem i ne mogu da kontrolišem - objasnila je i zaključila rečima:

- Mada se nekada zapitam odakle imam ovoliko strpljenja.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike