Poznati bračni par doživeo veliku saobraćajku, sina im izvlačili iz automobila: Upali smo u reku, voda je došla do prozora!

11.08.2022

09:48

0

Nikolina Kovač je zbog udesa doživela veliki stres, te je dobila strah od letenja i vožnje kolima

Poznati bračni par doživeo veliku saobraćajku, sina im izvlačili iz automobila: Upali smo u reku, voda je došla do prozora!
Nikolina Kovač - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Nikolina Kovač je već deset godina na muzičkoj sceni, a sa kolegom Sašom Kaporom dobila je dvoje dece.

Ona se prisetila dela života kada je doživela najveći stres ikad, nakon saobraćajne nesreće koju su ona i Saša doživeli u automobilu kada je s njima bio i sin Nikolaj.

 

- Kada sam snimila svoju drugu pesmu ", Sumnjivo lice", i posle udaje i porođaja se vratila na scenu, Saša, Nikolaj i ja smo doživeli veliku saobraćajnu nesreću. Upali smo u reku i to je bio jako veliki stres za mene - započela je traumatičnu priču Nikolina, a zatim objasnila da se zbog toga dugo klonila automobila.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Kovač i Saša Kapor

- Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila... Trajalo je to dve godine, a uporedo s tim sam dobila i strah od letenja - ispričala je Kovačeva sa suzama u očima i setila i scene koju nikada neće zaboraviti, kada joj je jedino bilo važno da spase svog sina.

- Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor jer je voda došla iznad nivoa prozora bila je strašna. Čoveku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila sam da vodi dete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promenila kompletnu percepciju života.

U tom trenutku nisam posećivala psihoterapeuta, danas to češće radim. Tada sam tražila snagu u sebi samoj. Preko noći sam sazrela i odrasla, ali trebalo je vremena da u svoj život vratim mir. Sada i vozim i letim, ali i dalje imam mali strah od aviona - ispričala je ona u ispovesti za "Alo".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike