Nikolina je pre braka ljubila ovog voditelja, a Kapor je bio s njegovom bivšom? „Mene bi bilo blam da nosim tu titulu!"

15.06.2022

18:25

0

Iako su mediji brujali o njihovoj vezi, oni su ćutali kao zaliveni

Nikolina je pre braka ljubila ovog voditelja, a Kapor je bio s njegovom bivšom? „Mene bi bilo blam da nosim tu titulu!"
Nikolina Kovač i Saša Kapor ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikolina Kovač i Saša Kapor danas žive pravu bajku, a svojevremeno - dugo se spekulisalo o pevačicinoj vezi s Vladom Stanojevićem, koji je u tom periodu bio deo ružičastog jata. On, kao i ona, izbegavao je razgovore na temu ljubavi u javnosti, međutim, za jedan domaći magazin je bio ispričao:

– Rano je da pričam o tome. Nikolina trenutno nije u Beogradu, već je kod svojih u Sarajevu, ali smo u stalnom kontaktu. Mogu da kažem da je ona jedna divna, prelepa i lepo vaspitana mlada dama, sa kojom bih voleo da imam ozbiljniju vezu.

Nešto kasnije, Nikolina je bila uplovila u vezu, a onda i brak sa Sašom.

Prema daljim navodima, sa druge strane, pevač je pre braka - zbog devojke bio zaratio sa Stanojevićem, piše „Blic". Naime, Vladimir je sa izvesnom Ninom Božić bio u vezi dve godine, a po raskidu s njim ona je završila u naručju „Grandovog" pevača.

Vlada Stanojević Instagram prinscreen/ vladimirstanojevic
 

- Raskinuo sam sa tadašnjom devojkom i posle nekoliko meseci, njih dvoje su se smuvali. Mene bi bio blam da nosim „titulu" dečka bivše devojke neke poznate ličnosti, već bih se potrudio da snimim prvi hit u karijeri - rekao je bio voditelj, na šta mu pevač nije baš ostao dužan:

- Verovatno očekujete da ću reći da je Vlada homoseksualac, neostvarena ličnost, poltron, neko ko bez bilo koje osnove komentariše tuđ život, a i ne poznaje tu osobu. Ali nećete dobiti željeni odgovor, reći ću samo da Vlada odlično radi svoj posao i da samo treba u tom pravcu da nastavi.

Nikolina Kovač i Saša Kapor ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, nekadašnji voditelj je nedavno prvi put za 24sedam progovorio o skandalima koji su ga pratili, optužbama od strane nekadašnje devojke i odnosu sa njom, kao i promenama koje su mu se dogodile. Više o tome moćete da pročitate na OVOM linku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike