Poznati voditelj se ne zaustavlja! Posle koleginice, prozvao i Nadicu Ademov: Umislila je da je velika zvezda!

22.10.2022

07:45

0

On je na svom nalogu na Instagramu otkrio šta mu je pevačica tražila i kako se cela situacija završila

Poznati voditelj se ne zaustavlja! Posle koleginice, prozvao i Nadicu Ademov: Umislila je da je velika zvezda!
Nadica Ademov - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Nadica Ademov je pre nekoliko meseci objavila svoj prvi album, pa samim tim i dalje radi na promovisanju istog. Međutim, s vremena na vreme se jave i problemi.

Naime, voditelj Goran Čomor je na društvenim mrežama prozvao pevačicu zato što je tražila da izvodi svoje pesme uz pratnju svog benda. To se njemu nije svidelo a ni odgovaralo iz "tehničkih razloga", pa ju je nazvao "neostvarenim kafanjerosom".

- Drina je i dalje kriva! Dokle moze da ide nevaspitanje zvezda "Granda" i čime ih to "kljukaju" da tako polude? Kaže Nadica Ademov: "Hoću da moj bend svira u emisiji", iako ima postojeći. Objasnim da to nije tehnički moguće. "Hoću 4 do 5 mojih novih pesama da "skinu" jer imam novi album, a ne kao Endži Mavrić, da skine samo jednu!" Kao da je sama u emisiji i da drži koncert! Progutam i to... Kažem: "Nisi sama, ima jos pevača koji treba da otpevaju nešto. Ne prave se hitovi silom, tako što ćes "maltretirati" muzičare da uče nešto što im u životu neće trebati" - napisao je on i nastavio:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Comor (@gorancomor)

- Nije joj pravo! Kad je pitala ko je još sa njom u emisiji, nisam izdržao. Rekoh "Oprosti, Bečka filharmonija je zauzeta, Brena je na turneji po Americi.. A i ti nisi baš Lepa Brena da postavljaš takve uslove. Ona: "Sad si me baš uvredio. Ja te postujem kao roditelja, a ti tako". Sori Nadice.. Samo nemoj kao roditelje da me poštuješ. O tome bih mogao svašta da napišem. Ja sam tebe poštovao kao dete i to pokazao mnogo puta. A evo kako se vraća. Nikada Brena, Čola i "veliki" nemaju tu vrstu problema. Svesni su da su veliki! Ovi "neostvareni kafanjerosi" nisu ni za "Fajront"! Šta Vi realno mislite, ali samo bez vređanja, molim? - napisao je voditelj u opisu fotografije koju je podelio na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Comor (@gorancomor)

Nadica se ovim povodom još uvek nije oglašavala.

Inače, pre samo nekoliko dana Goran je isprozivao svoju koleginicu Leu Kiš, o čemu više možete pročitati OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike