Nadica Ademov objavila album prvenac, sve je papreno koštalo! Progovorila i o ljubavi: Stalno me prose! (FOTO/VIDEO)

20.06.2022

20:27

0

Pevačica je upriličila večeras gala promociju u jednom prestoničkom restoranu

Nadica Ademov objavila album prvenac, sve je papreno koštalo! Progovorila i o ljubavi: Stalno me prose! (FOTO/VIDEO)
Nadica Ademov - Copyright ATAImages/A. A.

Pevačica Nadica Ademov danas je objavila svoj album prvenac koji inosi naziv "Šapat vetrova", na kom se nalazi čak 12 pesama. Ona je upiličila svečanu promociju albuma u jednom prestoničkom restoranu gde je ugostila brojne medijske ekipe, prijatelje kao i mnoge poznate ličnosti. Među prima su stigli Ilda Šaulić, Adil Maskutović, Sanja Vučić, kao i Milica Jokić sa dečkom Lukom Dačićem, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Zlata Petrović, Vanja Mijatović, Aleksandra Mladenović i drugi.

Nadica je tokom promocije pričala o novom projektu, u koji je, kako kaže, uložila mnogo truda, finansija, vremena i energije.

ATAImages/ A.A.
Nadica Ademov

- Posle 10 godina, bilo je vreme da izdam svoj prvi album. Bilo je tu mnogo truda i svega. Srce mi lupa, drhtim. Uvek sam imala tremu, i dok sam se takmičila, ali se nadam da će se to promeniti kroz godine karijere - kaže nam pevačica koja je tokom čitave večeri bila pod velikim uzbuđenjem.

Ona se zahvalila brojnim saradnicima i autorima koji su radili na njenom albumu prvencu među kojima su Goran Ratković Rale, Milan Miletić, Saša Nikolić i mnogi drugi. Za svaku pesmu snimila je i spotove, a srce joj je bilo puno što je ostvarila jedan od svojih najvećih snova. 

Što se tiče emotivnog statusa, Nadica je, upitana o toj temi ostala mistična.

 - Ljubavi u mom životu uvek - kazala je ona, ne želeći da precizira da li ima emotivnog partnera, dok je, s druge strane priznala da udvarača uvek ima. 

- Uvek ih ima. Direktni su baš, pitaju me: Hoćeš li da se udaš za mene?! Ne, hvala brate, drugi put. Neću još da se udajem - rekla je Nadica kroz osmeh za medije, među kojima je bio i 24sedam, a kako je sve izgledalo i šta nam je to pevačica još rekla zanimljivo, pogledajte u videu koji sledi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike