Nadica često peva po ovakvim veseljima! „Samo oni mogu da plate pevača onoliko koliko on i košta!"

11.07.2022

10:26

1

Ona tvrdi da njene kolege jedva čekaju jedan takav poziv, jer znaju da se tu dobija najveći bakšiš

Nadica često peva po ovakvim veseljima! „Samo oni mogu da plate pevača onoliko koliko on i košta!"
Copyright Nadica Ademov ATAImages/Antonio Ahel

Nadica Ademov se pevanjem bavi već dugi niz godina. Otkako se pojavila u „Zvezdama Granda" - ne staje, a sada i često peva po romskim svadbama.

Ona tvrdi i da njene kolege željno iščekuju jedan takav poziv, jer se na tim veseljima uzima najveći bakšiš. Sa druge strane, ne razume što se toga posle stide.

- Jedva čekaju da dobiju poziv da pevaju kod mojih Roma, jer znaju da samo oni mogu da plate onoliko koliko oni koštaju - rekla je Nadica za „Alo", pa dodala:

- Mnogi od njih su dvolični, kada dođu na svirku ljube ih u usta, a kada se okrenu pričaju sve i svašta.

 

 

Podsetimo, pevač Ljuba Aličić je jednom prilikom u „Golom životu" ispričao kako romske svadbe izgledaju i šta sve, pored pesme, tamo može da se desi.

– Moja prva svadba romska je bila u Italiji u Milanu. Bilo je to pre 35 godina. Bilo je tu svašta. Ja sam bio jedina zvezda tu. Jednom se desilo, mi pevamo svadbu kad usred svadbe sazna se da mlada nije nevina. Odjednom počnu da sevaju noževi i viljuške. Svi osakaćeni i fajront. Ja gledam mladoženju, a on sedi i razbija pivske flaše – rekao je on, objasnivši da se to odvilo prvog dana, a svadba je trebalo da traje dva.

– Rekli su nam: „Odmah bežite u hotel, nema više svirke". Posle tri sata dolazi gazda i kaže: „Ljubo ustajte, mlada je nevina idemo da se veselimo" - prisećao se on, pa nastavio o bakšišu.

– Koliko je ko plaćen, to ne znam. Inače, najskuplja romska svadba je bila jedne godine u Francuskoj. Bila je tada Lepa Brena, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik... Bili su svi sa estrade. Tad su, doduše, bili franci, ali kad bi se sad prevelo u evre, cela svadba je bila oko tri miliona evra - tvrdio je on.

Ljuba Aličić, Foto: A.A./ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike