Luna i Marko otkrili koliko nekretnina imaju i šta će još kupiti, a ona se ne vraća muzici: Svesna sam da ne znam da pevam! (VIDEO)

21.10.2022

06:30

2

Nekadašnja pevačica je priznala da će jednog dana možda snimiti pesmu za svoju dušu, a njen suprug otkriva dalje planove za život i posao

Luna i Marko otkrili koliko nekretnina imaju i šta će još kupiti, a ona se ne vraća muzici: Svesna sam da ne znam da pevam! (VIDEO)
luna đogani - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su se vratili sa putovanja po Americi, na kom su se sjajno proveli.

Za 24sedam njih dvoje su otkrili kakvi su im planovi za dalje - Luna se osvrnula na svoju muzičku karijeru, Marko nam je otkrio da li planiraju kupovinu novih nekretnina i koliko trenutno poseduju, a prvi put je pred kamerama pokazao i emocije, što njemu nije svojstveno.

Naravno, neizostavno je bilo i to kako je ćerka Mia promenila njihov život, o čemu možete saznati u nastavku teksta, kao i u videu koji se nalazi na samom kraju.

24sedam/Ivan Mitić
Marko Miljković i Luna Đogani

Luna, kakvi su ti dalji planovi kada je posao u pitanju? Hoćeš li se vratiti pevanju?

Luna: - Tamo gde nam dobro ide, odatle ne idemo (smeh). Da nije bilo Jutjuba, ne znam da li bismo mogli sebi da priuštimo ovakav put u Ameriku, zato hvala svima. Moraš da budeš prisutan u medijima da bi te angažovali, gledam da ne preterujem, ali da budem tu. Što se tiče muzike, ne vidim sebe više u tome, da pevam, nastupam. Realna sam i svesna da nemam glas za to. Ali je to nešto što ja volim, to mi je ostalo iz muzičke porodice. Možda ako dobijem dobru pesmu, da je snimim za svoju dušu, uradiću to.

Marko: - Pitao bih je koliko pevača na našoj sceni zna da peva, koji je procenat?

Luna: - Ma svesna sam ja toga, kad bih nabrojala ko ne zna da peva, a uspeli su, svaka čast, ne potcenjujem nikoga, ali se ja nisam pronašla. Da ja to volim, da mi prija, znaš koliko bi me bolelo uvo što pričaju da ne znam da pevam? Nisu problem drugi ljudi, ja ne osećam da je to moj put.

24sedam/Ivan Mitić
Luna Đogani

Rekla si da te je uloga majke promenila, šta si naučila za ovih godinu dana i više i šta si naučila na Anabelinom primeru kako je biti majka?

Luna: - Mia me je preporodila. Ne postoji ništa lepše što može da se desi. Došla je u pravo vreme u naše živote, gledaš drugačije na svet, šta su bitne stvari. Pre Mije, sve što sam radila, bilo je za mene. Sad sve što radim je zbog nje i za nju. Teško je, ima odricanja, ali znaš zašto. I ujutru kad ustaneš, vidiš njen smeh, preslatko biće, ničega ti nije žao. Svaka majka je najbolja za sebe, grešimo, ali svaka majka radi za svoje dete sve iz ljubavi.

Marko: - Ja jednu stvar nisam očekivao - da će ta beba svakog jutra, kad se probudi, da se kezi. I odmah krene neki haos, lumpovanje po kući. Oplemenila je naše živote, to je beskrajna sreća.

Je l' delite kućne poslove ili oboje radite sve?

Marko: - Priznaću, manje ja menjam pelene. Ne bežim od toga, promenim kada moram. Kada mama spava, ja je pričuvam vikendom ujutru kad ne ide u vrtić, nemam problem sa tim, ali kada je mama tu, onda nju da iskoristimo maksimalno.

Marko, uvek si bio pribraniji i nisi pokazivao emocije. Da li se nešto promenilo kod tebe, koliko ti je teško pao majčin odlazak?

Marko: - Izbegavam da pričam o tome, ne bih na ovaj način pokazivao emocije. Teško mi je palo, naravno, baš teško. Kući idem koliko sam išao ranije, dok je bila živa, toliko i sada. 

Planirate li ulaganje u nekretnine, svi kažu da je to najbolja insvesticija?

Marko: - Bolje polako, možda bismo kupili stan da nismo otišli u Ameriku, ali bolje to malo da sačeka, pa da razmišljamo o većem stanu. Već smo za protekle dve godine kupili dve nekretnine, što je i više nego dobro. Vrednim trudom i radom smo uspeli da kupimo stan i vikendicu, a tu je i Lunina nekretnina koju je kupila ranije...

Luna: - Taj stan izdajemo, dobro nam je došao, nema tu šta, to je A blok, uvek će biti traženo, dobra investicija. Svakako će to nekome pripasti, to je sve naše, veliko bogatstvo što imamo i zahvalni smo na tome.

24sedam/Ivan Mitić
Luna Đogani i Marko Miljković

U nastavku pogledajte o čemu su Luna i Marko još pričali, a klikom OVDE možete saznati šta su nam otkrili o putovanju u Ameriku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike