„Kad smo to čuli, supruga i ja smo pretrnuli!" Otac nestale Marijane: Kampovaću ispred policije dok mi se ne kaže istina!

18.10.2022

06:25

0

Ivo Kovačević oka nije sklopio pošto se pročulo da je u Savi pronađeno telo ženske osobe

„Kad smo to čuli, supruga i ja smo pretrnuli!" Otac nestale Marijane: Kampovaću ispred policije dok mi se ne kaže istina!
Marijana Seifert - Copyright Youtube screenshot ,,Veliki brat", Ana Bee

Zagrebačka policija izvestila je prethodnog dana kako je u u koritu reke Save u Rugvici pronađeno telo nepoznate osobe u nedelju u 10 sati. Ono je zatim bilo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, zarad utvrđivanja identiteta i okolnosti smrti. Pošto se vest proširila i društvenim mrežama otac nestale Marijane Seifert, nekadašnje pobednice „Velikog brata", takođe je posumnjao da nije ona u pitanju.

Njemu, kao i supruzi, nimalo nije bilo lako.

- Kad smo čuli da je u Savi pronađeno telo nepoznate osobe, supruga i ja samo smo se bledo pogledali i pretrnuli. Cela ta noć za nas je bila nezvesna, nismo oka sklopili. Spremali smo se da idemo u Zagreb na identifikaciju tela, međutim juče su nas nazvali iz policije i kazali da to nije naša Marijana. Reč je o starijoj ženskoj osobi - počeo je Kovačević, prenose mediji pisanje „Slobodne Dalmacije", a on je nastavio o paklu kroz koji prilazi sa ženom tokom čitavih pola godine koliko traje potražnja za njegovom naslednicom.

„Svaki dan je borba!"

- Žao nam je bilo čije smrti. Ovo nam je dalo kakvu-takvu nadu, ne mogu vam ni opisati kako se osećamo proteklih šest meseci. Svaki nam je dan borba i svoje smo živote posvetili traganju za istinom. Želimo da se sazna šta se tačno dogodilo našoj ćerki i siguran sam da ćemo to saznati. Puno je raznih teorija i kontradiktornosti od te kobne noći kad je Marijana nestala. Ne želim još s time da izlazim u javnost, ali kad bude trenutak spreman sam da iznesem sve informacije kojima moja porodica i ja u ovom trenutku raspolažemo. One bi vas mogle šokirati, ali još nije vreme da o tome govorim, ne mogu dok ne prikupimo sve dokaze - rekao je Ivo, pa dodao:

- Budite sigurni da moja supruga i ja nećemo dozvoliti da se Marijanin slučaj zaboravi i tragaćemo za istinom dokle god smo živi. Nadam se da će nam zdravlje to dopustiti, jer smo oboje na izmaku snaga, a ovo sve nam je nepovratno uništilo živote. Apelujem još jednom da ne zaboravite na moju ćerku i da pišete o njenom nestanku, a nadležne službe bih zamolio da ne češljaju samo područje reke Save, nego da svoju potragu prebace i na kopno.

Kovačević je zatim najavio kako planira da štrajkuje i kampuje ispred policije koja se bavi slučajem njegove ćerke.

- Nažalost, mislim da to uzalud govorim, jer je potraga odavno prekinuta, za njih je to rešen slučaj. Žalosno je da za mene, 30-postotnog hrvatskog ratnog invalida, nadležne institucije nemaju sluha. Evo, ovim putem najavljujem da ću uskoro doći da štrajkujem i kampujem dan i noć ispred policijske stanice na zagrebačkim Krugama koja se bavi slučajem Marijane. Poneću sa sobom vreću za spavanje i biću tamo sve dok mi se ne kaže prava istina - zaključio je tužni otac za pomenute medije.

Podsetimo, Marijana je nestala u Zagrebu u noći između utorka i srede 27. aprila tekuće godine. U 5.30 sati ujutru građanin koji se Mostom mladosti kretao stazom za pešake prijavio je kako je na sredini mosta pronašao torbicu sa dokumentima na ime Marijana Seifert. Oko sebe, međutim, nije video nikoga. Sa razmakom od tri sata policiji je usledio novi poziv.

U 8.30, Karlo Seifert prijavio je nestanak supruge Marijane iz stana, koji se, prema njegovim sumnjama, dogodio te noć posle ponoći, nakon što su otišli na spavanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike