Lepa Brena nikad oštrija: Nove generacije izgledaju kao da će da izvade pištolje i da nas maltretiraju!

09.10.2022

15:48

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica je gostovala u emisiji "Balkanskom ulicom" gde je govorila o svojoj karijeri i estradi generalno

Lepa Brena nikad oštrija: Nove generacije izgledaju kao da će da izvade pištolje i da nas maltretiraju!
fi - Copyright Printscreen Instagram/blictelevizija

Pevačica Lepa Brena gostovala je u emisiji "Balkanskom ulicom" na Blic televiziji, gde je govorila o svojoj karijeri i estradi.

Kako je istakla, epitet "zvezda" koji se dodeljuje njoj i njenim kolegama, ne voli, a posebno je imala jasan stav o pojedincima mlađe generacije koji sami sebe nazivaju zevzdama te divama.

- Reč “zvezda” ne volim. Sada to više nije ni popularno. Sada je popularno da budeš diva - poručila je ironično Lepa Brena, a zatim podrobnije obrazložila ovaj svoj stav.

- Novo vreme će doneti neke nove zvezde, odnosno nove dive. Svi će ih zvati tako jer one same to traže i zahtevaju. Ove nove generacije, od 1991. godine pa naovamo, ponašaju se kao da će da izvade pištolje i da nas maltretiraju, i verbalno i ovako.

Printscreen Instagram/blictelevizija
Lepa Brena

- Nas su učili da budemo vaspitani i normalni, moralno i etički ispravni, da nikada ne pričamo o sebi u superlativu, da nikada ne počinjemo rečenicu sa “ja”. Ne mogu da se prilagodim na ovu novu situaciju. Poštujem svakoga ko se izbori za svoje mesto pod suncem, ali čovek treba da bude vaspitan. To nema veze sa tim da li dolazi iz ekstremno bogate ili ekstremno siromašne porodice. Odmerenost i vaspitanje nemaju veze sa novcem - dodala je pevačica, a zatim produbila mišljenje o jazu koji postoji među generacijama.

Printscreen Instagram/blictelevizija
Lepa Brena

- Za nas su festivali bili Ilidža, Splitski festival, Beogradsko proleće, Evrovizija, Olimpijada… Mi smo sve to upijali i odrastali na nekim pozitivnim vrednostima. Na TV-u nije mogao da bude kreten. Na TV-u su bili ljudi koji su napravili nešto, tako da smo mi odrasli na nekim normalnim i pozitivnim postulatima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike