Prija ne krije koliko joj smeta celulit: I Filip me nekad opominje! (VIDEO)

26.09.2022

14:23

0

Pevačica objašnjava kako se bori s problemom koji muči većinu žena

Prija ne krije koliko joj smeta celulit: I Filip me nekad opominje! (VIDEO)
lepa brena (3) - Copyright 24sedam/Marija Mitić

Pošto je pokrenula novi biznis - Lepa Brena je za svoje najbliže organizovala i gala događaj. Brojne medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, tako su srele i Aleksandru Prijović u poznatom prestoničkom hotelu, te proćaskale sa njom na razne teme.

Pevačica je istakla kako je ona učestvovala u realizaciji ideje jugoslovenske dive, pa između ostalog priznala i kako je već „prošetala" jedan par Breninih čarapa, koje joj između ostalog pomažu da zakamuflira celulit s kojm bije bitku.

- Imam i ja celulit. Čak me i Filip opomene da imam malo. Trudim se da rešim i taj problem. Sad sam mršava i to je jedina stvar koja mi smeta na telu - izjavila je Prija, te dodala kako „Lady B" jednako dobro skrivaju i ožiljke.

Aleksandra Prijović, 24sedam/Marija Mitić
 

- Oni su od samog početka imali vrhunsku ideju. Nisam ih morala savetovati mnogo, oni sigurno znaju bolje od mene, svi su iskusniji i bolje znaju. Mogu da kažem da sam oduševljena, da sam ponosna na njih - ispričala je ona, ali se nije tu i zastavljala kada je novi poslovni poduhvat Lepe Brene u pitanju.

- Jako dugo se radilo na tome. Filip je poslednju godinu radio sa njima. Jedva čekam da vidite i probate - dodala je pevačica, a još detalja razgovora možete pogledati u snimku ispod.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike