Lepa Brena želi da oženi sinove, hoće još unučića! Volela bi da se iseli iz vile na Bežanijskoj kosi, otkrila i razlog! (VIDEO)

26.09.2022

14:39

0

Pevačica je na promociji svog novog biznisa otkrila i koliko će žene u Srbiji morati da plate da bi imale njen proizvod

Lepa Brena želi da oženi sinove, hoće još unučića! Volela bi da se iseli iz vile na Bežanijskoj kosi, otkrila i razlog! (VIDEO)
Lepa Brena - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Lepa Brena je danas predstavila biznis na kom je dugo radila, a u pitanju je linija čarapa. Veliki broj javnih ličnosti prisustvovao je reviji koju je napravila, a potom je pevačica razgovarala i sa pripadnicima sedme sile, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Pevačica je otkrila da je sve ovo bila njena velika želja iz rane mladosti, te da se uvek osećala pomalo diskriminisano na mnogim poljima.

- Živim u nekoj vrsti diskriminacije ceo moj život. U našoj porodici je brat mogao sve, meni je bilo zabranjeno jer sam bila žensko. Bila sam nestašna, veliki buntovnik kao dete, imala sam višak kilograma. Mi živimo u sredini u kojoj je sve što je van proseka, ljudi vas osuđuju. Nabacuju vam komplekse, niko ne želi da vam pomogne ako imate neki problem, kako to da se reši - priča pevačica i nastavlja:

- Radim 40 godina ovaj posao, svi znate koliko smo mi žene, na neki način, doživljavale diskriminaciju zbog izgleda, kilograma, boje kose, inteligencije. Medijski imamo strašan pritisak da moramo da izgledamo savršeno, da budemo prelepe, a najmanje se računa koliko smo mi sposobne.

- Ja želim da prekinem tu vrstu agresivnog marketinga na žene zato što mi moramo da ofarbane, naspavane, da bi se dopale kome? Mi treba da se dopadnemo same sebi, da volimo same sebe. Ne treba sve da imamo iste obrve, operisane noseve, usta, grudi, treba da budemo originalne, onakve kakve jesmo. 

Kako dalje tvrdi, njoj nije bilo teško da ubedi svog supruga Bobu Živojinovića da treba da pokrenu ovaj biznis.

- Boba je moja podrška od dana kada smo počeli da se zabavljamo. Podržavao je moje ideje jer je i sam profesionalac, razume moju kreativnu potrebu, ali sam ja odavno shvatila da sam na Balkanu brend koji treba da napravi nekakav svoj brend. Nisam želela da pravim parefeme, da budem modni kreator, ja sam želela da dam nešto novo, drugačije i što ja već koristim godinu dana, u čemu se osećam dobro.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Lepa Brena

Jedna od stvari koja je mnoge zanimala jeste i koliko će njene čarape koštati. Brena tvrdi da je cifra koju su joj pratneri iz Italije predlagali bila nerealna.

- Italijani su predlagali da cena čarapa bude 100 evra, a to je nemoguća misija za Balkan. Mislim da će naša cena biti od 20 do 30 evra maksimum. U šoubiznisu sam 40 godina i volela bih da imam proizvod koji može masovno da se kupuje, a ne da imam nešto limitirano što mogu da priušte samo retko - kaže pevačica.

Ona se osvrnula i na to da je izjavljivala kako bi volela da može više vremena da provodi sa porodicom, a s druge je sada sebi to još više sprečila zbog novog posla.

- Izgleda da imam problem sa tim što volim da radim. Nemam nekog slobodnog vremena. Naši momci su odrasli, žive zasebno, rade svoje poslove. U kući gde smo živeli svi zajedno, sada su ti njihovi apartmani prazni. Ja bih više volela da izađem iz te velike kuće, jer me sve podseća na njih. Volela bih da napravim nešto manje - kaže pevačica i nastavlja:

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Lepa Brena i Boba Živojinović

- Mi se svi viđamo kada smo slobodni, Aleksandra puno radi, Filip je prezauzet oko svojih produkcijskih poslova, zauzet je i ovde sa nama. Boba je više bio u Italiji nego što je bio kući zbog realizacije ovog projekta. Ja sam svakog vikenda negde na koncertima. Uželela sam se svih, da ih zagrlim, kao u filmovima. Ali mislim da je ipak velika stvar raditi ono što volite. Ovo je želja iz moje rane mladosti. Svašta smo proživeli, moje želje su tada samo ostale, a sada mogu da ih reazlizujem. 

Na kraju, pevačica otkriva šta bi jednu ispunjenu ženu kao što je ona, na svim poljima, moglo dodatno da obraduje.

- Može još jedno unuče, jedna mala ženidba. Nova ljubav, nova radost. Ne znam ništa, kad bude bilo, javiću vam - zakjučila je ona.

Šta je rekla o "Zvezdama Granda" i o čemu je Brena još pričala, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike