Vanja Bulić o vaspitanju dece i supruzi: Nekada su u modi papučići, u mojoj kući je supruga pravi domaćin

08.10.2022

20:11

0

Kako je objasnio, on je odrastao u porodici, u kojoj je njegova majka vukla sve konce

Vanja Bulić o vaspitanju dece i supruzi: Nekada su u modi papučići, u mojoj kući je supruga pravi domaćin
Vanja - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Novinar i pisac Vanja Bulić podelio je sa javnošću svoja razmišljanja o muško-ženskim odnosima, ali i podeli poslova u braku.

Bulić je izneo svoj stav o istraživanjima koja kažu da su muškarci koji rade u kući privlačniji ženama, i da na taj način nežnijem polu pokazuju ljubav, pa se zatim osvrnuo i na situaciju u svojoj porodici.

- Vremenom se menjaju ta istraživanja. Nekada su u modi papučići. Svaki muškarac koji kaže da je papučar laže, hoće da ostavi utisak. Odnosno samo se udvara svojoj supruzi. Kada si javna ličnost i treba da stigneš na sto mesta neko mora da pokrije onaj deo u kući kada te nema. To pokriva supruga - kaže Bulić i dodaje:

ATAImages/Antonio Ahel
Vanja Bulić sa suprugom Slađanom

 

- Pametna supruga onda nauči decu, kada malo odrastu, da pokriju to kada nije tata u kući. Oni nikada ne mogu biti potpuna zamena, ali mogu da odrade neki deo. U mojoj kući je dozvoljeni da supruzi izleti neka psovka, ipak je tu sa nama četvoricom. Pravi domaćin u kući je moja supruga.

Vanja je otkrio i kakva je njegova porodica i ko je vodio glavnu reč kada su u pitanju njegovi roditelji. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Vanja Bulić

- Često razmišljam o mom ocu. Bio je sa Durmitora imao je skoro dva metra. Celog života sam mislio da tata vuče porodicu. Posle kada sam presabrao neke stvari shvatio sam da je mama, koja je sa Cetinja, vukla sve glavne konce u kući. Žena je stub svake uspešne kuće – rekao je Bulić.

Bulić se osvrnuo i na iskustva njegovih prijatelja sa njihovim ženama.

- Odrastao sam na Novom Beogradu u oficirskom naselju. Među vršnjacima sam ranije prepoznavao ko su oficirska deca. Imali su drugačiji način razmišljanja. U celom tom društvu ni jedan roditelj od mojih prijatelja se nije razveo, a tako je sada i sa nama, celo društvo. Nešto se tu nosi i iz porodice. Fin odnos oca i majke. Tako se deca i vaspitavaju da gledaju oca i majku – rekao je Bulić u emisiji „Vikend na K1“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike