Vanja Bulić šokirao detaljima o knjizi koju piše o Lukasu: Njegov život prepliće se sa životom Kita Ričardsa

25.04.2021

07:54

0

Novinar je istakao da je takav obračun sa samim sobom, čitao samo u autobiografiji gitariste Rolingstonsa

Vanja Bulić šokirao detaljima o knjizi koju piše o Lukasu: Njegov život prepliće se sa životom Kita Ričardsa
Copyright 24sedam/Miloš Rafailović/ATA Images/Profimedia

Vanja Bulić intenzivno radi na pisanju knjige o životu i radu pevača Ace Lukasa, a po prvi put otkrio je detalje koje će ove godine predstaviti javnosti.

Iako je Lukasov život svima kao tacni, jer je govorio mnogo puta i o svojim porocima, razvodima i poslovnim problemima, Bulić je zaintrigirao činjenicom da ćemo ipak moći nešto novo da saznamo o kontroverznom pevaču. On je popularnog folkera i život o njemu uporedio ni manje ni više nego sa Kitom Ričardsom iz Rolingstonsa, za koga je poznato da je bio narkoman na ivici smrti, pa i hapšen zbog poroka.

– Uređujem knjigu, štampaće je “Laguna”. Takav obračun sa samim sobom sam čitao samo u autobiografiji Kita Ričardsa. Njihovi životi se susreću u mnogim tačkama. Siguran sam da će to biti pravi letnji hit i da će se mnogi detalji iz knjige prepričavati. Reč je o oporom ali istovremeno beskrajno duhovitom štivu, jer Aca ništa ne skriva ili ulepšava. Njegov ljubavni život će biti prava poslastica: žene će biti zadovoljne, a muškarci ljubomorni – otkrio je Bulić za “Blic”.

Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Njemu je povereno da piše ovu životnu priču, jer Lukas tvrdi da bi jedino Vanja napisao to onako kako bi i on sam.

– Godinama me pitaju zašto ne napravim film. Rešili smo da se prvo uradi knjiga. Vanja Bulić je jedini koji bi mogao da prenese najbliže mom načinu razmišljanja i govora. Počeli smo da razgovaramo, to će biti strašno – najavio je Lukas pre nekoliko meseci i objasnio detalje.

– Neće to biti biografija. Knjiga će biti prožeta samo specifičnim stvarima iz mog burnog života i nekim anegdotama – istakao je Aca, a zatim otkrio da li se neko od njegovih kolega, bivših devojaka plaši ovog scenarija.

– Pa nijedna žena se ne stidi što je bila sa mnom. Ja bih bio razočaran da nacija očekuje da im taksaktivno navedem ko su te žene. To nije najbitnija stvar. Nema ko da se boji te knjige.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike