Vanja Bulić o Lukasovoj autobiografiji: Iznenađen sam onim stvarima koje nisu ušle u knjigu

22.06.2021

16:55 >> 20:48

0

Književnik i novinar objašnjava da se Aca i on odlično razumeju i funkcionišu zato što su obojica Beograđani

Vanja Bulić o Lukasovoj autobiografiji: Iznenađen sam onim stvarima koje nisu ušle u knjigu
Copyright Vanja Bulić 24sedam/ Katarina Mihajlović

Pevač Aca Lukas objavio je knjigu pod nazivom „Ovo sam ja”, a reči kojima je započeta njegova biografija „Sve laži o meni su istinite i sve istine o meni su lažne”, najavljuje misterije koje o njemu mnogi nisu znali. O svemu ovome, portal 24sedam je prvi pisao i otkrio vam pojedine delove svega onoga što je folker doživeo u životu.

Da svoje reči sprovede u delo, pomogao mu je Vanja Bulić, koji je otkrio kako je došlo do saradnje, ali i koliko mu je prijalo da piše sve ono što mu je Lukas otkrio.

Aca Lukas „Ovo sam ja”, Foto: 24sedam

– Mene je Aca prozvao na televiziji da ću ili ja raditi knjigu ili niko drugi. Onda smo se on i ja čuli i ja sam mu rekao da ako neko drugi piše knjigu o njegovom životu, onda to nije autobiografija. A samo ako pročitate šta on piše na svom Instagramu videćete da su to sve mali eseji. Acine reči imaju literatnu žicu. Od svih njegovih intervjua napravio sam osam poglavlja, a tek onda sam razgovarao sa Acom o priči. On i ja vrlo slično razmiljamo, i on je lepo rekao da se dobro slažemo zato što smo obojica Beograđani. To je poseban svet.

Iako je mnogo toga otkriveno o Acinom životu, Vanja ističe da mnoge situacije koje nisu opisane u knjizi, te da je ono što je ostalo van dela, zapravo i najveće iznenađenje za njega, a pretpostavljamo i za sve poštovaoce lika i dela popularnog pevača.

24sedam/Goran Sivački

– Bio sam više iznenađen onim stvarima koje nisu ušle u knjigu. On je vrlo direktan, pa smo morali da korigujemo i da izostavimo neka imena. Ali uz sve šale najviše ljubavi izrečeno je upravo o njima – kaže Vanja i otkriva koje su to situacije o kojima Lukas nikada nije pričao u javnosti:

– Ima zaista nekih stvari o kojima nikad nikome nije pričao, poput lečenja i ludovanja u Parizu. A posebno je interesantan njegov period detinjstva, to je kao „Grlom u jagode” samo dvadeset godina kasnije. Imamo i seriju. Dakle da se oslika jedan momak danas ovakav kakav je – ispričao je Bulić u emisiji „Puls Srbije”.

Vanja Bulić 24sedam/ Katarina Mihajlović

Inače, knjiga počinje poglavljem u kojem on opisuje kako je provodio zatvorske dane kada je bio uhapšen u akciji „Sablja”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike