Igrale su na stolu, pa mu obe dale broj telefona, ali samo je jednu odveo pred oltar! Kako je Vanja upoznao Slađanu

04.10.2021

21:39

0

Autor: M. Gudžulić

Kao gostu na jednoj svadbi, priznaje, današnja supruga odmah mu je zapala za oko

Igrale su na stolu, pa mu obe dale broj telefona, ali samo je jednu odveo pred oltar! Kako je Vanja upoznao Slađanu
Slađana i Vanja Bulić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ljubavna priča Slađane i Vanje Bulića počela je na nesvakidašnji način. Govoreći baš o tome, voditelj je objasnio kako mu je na jednoj svadbi zapala za oko, te i da je odmah znao da će biti dobra domaćica. Takođe, prisećajući se jedne anegtote vezane za njegove vojnićke dane, ispričao je kako je prelomio da baš sa njom „stane na ludi kamen" i osnuje porodicu.

- Na stolu su igrale dve devojke, jednu sam zapazio jer je toliko dobro igrala, nijednom nije stala u tanjir, nije slomila nijednu čašu, odmah sam znao da će biti dobra domaćica - rekao je svojevremeno za „Puls", ali nije se tu zaustavljao.

„Šta ti misliš, dokle ćemo mi da se zabavljamo?"

- Obe su bile Slađane, ja sam zapisao telefone i zvao. Jedna nije izašla, druga jeste. To je sada moja supruga. Zabavljali smo se dve i po godine, onda sam otišao u vojsku. Prve pare poslala mi je na mesec dana pred izlazak iz vojske. Kupila mi je farmerke i košulju, u strahu da ne izađem u vojničkom odelu. Izađem, a ona meni: „Šta ti misliš, dokle ćemo mi da se zabavljamo?". Navalili njeni da ću da pobegnem, devojka za udaju, 26 godina, ja 28. A i bulbulderska porodica, tri brata, nije za zezanje, rasporedili se s mitraljezima na izlazu iz kasarne. Počnem da se vadim: „Pa ja sam nezaposlen". „Ja radim". „Nemam gaće da kupim sebi". „Ja ću da ti kupim gaće". „Pa nemamo stan", kad ona izvadi rešenje! Dobila garsonjeru! Pokupila sve uslove za udaju! - pričao je s osmehom Vanja.

Slađana i Vanja Bulić ATAImages/Antonio Ahel
 

- Kad smo dobili sina, dogovorili smo se da svake četvrte godine imamo po jedno dete. Posle četiri godine u četvrtom mesecu Slađa pobaci, onda četiri godine nije ostala u drugom stanju, pa smo dobili blizance - zaključio je tada on.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike