Prekipelo mu od prozivki bivše žene Ivane Šašić! Šok ispovest: Drago mi je što nemamo decu, kamen s takvom ne bih imao!

04.10.2022

13:20

1

Bojan Simić tvrdi i da kao pevačica bez njega nikad ne bi uspela, zgranut kako mu sada „vraća za sve"

Prekipelo mu od prozivki bivše žene Ivane Šašić! Šok ispovest: Drago mi je što nemamo decu, kamen s takvom ne bih imao!
Ivana Šašić i Bojan Simić - Copyright ATAImages/ A.A.

Ivana Šašić i Bojan Simić su početkom avgusta stavili tačku na njihov brak, pošto je pevačica nekoliko meseci ranije saznala da ju je on prevario. Mediji su danima bili prenosili kako ju je izneverio, ušavši u odnos sa 14 godina starijom, a i kada su pokušali da se pomire - to im nije polazilo za rukom. Prema daljim napsiima, Ivana je tada i zvanično presekla, pa je posle rastanka tvrdila kako je tako i najbolje.

Međutim, Bojan je u svojoj ispovesti mnoge iznenadio rekavši kako je zgranut javnim prozivkama bivše, piše „Pink", jer da nije bilo njega, najpre, ni kao pevačica ne bi uspela. Po pitanju njihovog odnosa, sa druge strane, još mnogo šta ga je kod nje zgrozilo, toliko da sada prema sopstvenim rečima više i ne žali što nisu imali dece.

- Šta god trabunjao, lupetao, izjavljuivao, legao, mazao, hvalio, kudio... Neka zaradi nešto parica akonto toga što je bivši muž Ivane Šašić! Ne malam po tuđem dvorištu, a svoje sam dobro počistila onog trenutka kada sam se razvela i, verujte, srećna sam žena - „potkačila" ga je bila ona i na Fejsbuku, a za time je usledila Simićeva ispovest za pomenute medije, o kojoj se sada i te kako priča.

„Pogledajte kako mi vraća!"

- Nisam ničiji bivši muž, ona je moja bivša žena! Ja sam Bojan Simić Boki, tako me svi znaju, Srbija, bivša Jugoslavija, Evropa... Svi znaju moje ime i prezime, a ne ime Ivane Šašić se nikada nisam pozivao. Ponavljam, ničiji bivši muž nisam, već je ona moja bivša žena! Niti se pozivam na njeno ime, niti je njeno ime toliko jako da bih se na isto pozivao. Ljudi me odlično znaju, a zna i ona da sam joj sve završavao jednim telefonskim pozivom, više sam ja njoj doprineo nego ona meni, što je Ivana Šašić. Pa, da joj nije bilo mene, nikad ne bi bila na raznim novogodišnjim programima, ja sam joj to završavao, sve radio za nju, a vidite i sami kako mi vraća! Pljuje me javno, kaže da je očistila svoje dvorište čim se razvela i da je srećna žena... Šta sam ja, đubre?! A to, koliko je srećna žena... - izjavio je on, pa dodao:

- Prvo je kao odlučila da se sporazumno razvede, rekao sam joj da nije nikakav problem. Kada su me na sudu pitali: „Bojane, vi ste učinili preljubu u bračnoj zajednici", rekao sam: „Jesam, izvinjavam se, sudija. Kada je Marko Jarić mogao najbolju ribu na svetu da prevari, Limu, što ja ne bih mogao Ivanu?!", ceo sud je plakao od smeha, to sam rekao pred njom i njenom advokaticom. Potpisujemo, stojimo jedno pored drugog, ja je sprdam: „Poljubi me, poljubi me". Ja sam takav, sprdam se, ne prosipam zlu krv, međutim ona je stvarno bezobrazna. Krivo joj je što se družim sa nekim ljudima. 

Bojan kaže kako je pevačica bila s njim i posle razvoda.

- Piše da sam ja nju zvao, a u životu je nisam okrenuo posle razvoda. Jedne noći me je zvala u pola tri, nakon razvoda je bila sa mnom! Videli smo se, bili na ručku taj dan, kad smo se razveli. Posle nekoliko dana došla kod mog brata na Banovo brdo u kafić, neka slobodno vrati kamere, ljubili smo se pred svima! Ljubila se sa mnom nakon razvoda, a posle toga s njene strane kreće pljuvačina po meni! Priča da mene interesuju parice, kakve parice?! Para imam za normalan život, da ne brinem. Ćutao sam do sada, nisam hteo da dajem nikakve izjave, ali sada je preterala sve granice!

Iako su se tek ovog avgusta razveli, njihov odnos dugo nije dobro funkcionisao. Prema njegovim rečima, u periodu kada se pridružila programu ušavši u poznatu kuću u Šimanovcima, par nije živeo zajedno.

- Pa i pre toga, nismo imali nikakav odnos! Posle toga sam „pao" u Austriji, bio sam u zatvoru. Izašao sam 3. marta, ona je došla tamo tri dana nakon mog izlaska. Nije došla odmah da me sačeka, kao što bi svaka žena došla da sačeka muža posle osam meseci. Došla je i krenula da šišti, skine burmu i kao: „Ja ću da se razvodim", rekao sam joj da može slobodno, samo da mi kaže razlog. Tada je još nisam prevario - objašnjava on, pa nastavlja o tome kako su nekada živeli sa njenim sinovima.

Ivana Šašić, Milan Maricic/ATAImages
 

Zajedničke dece nemaju.

- Mi nemamo naše zajedničko dete, ali sada mi nije nimalo žao. Sa takvom osobom ne bih ni kamen imao! Kakva je ispala na kraju... Ta pljuvačina me je baš iznenadila, pljuje me da sam ovakav, onakav - izjavio je, a onda se u zaključku za pomenute medije dotakao i švalerke.

- Nismo više zajedno, to je bila samo kombinacija. Ivana je pričala po medijima: „14 godina starija", ja rek'o: „Jeste, ali kad skine brushalter, pa kada joj se zategne lice, bude kao devojčica od dvadeset godina (smeh)". Ta žena i ja smo bili u bez veze kombinaciji. Lepa je, simpatična, ona se primila... Nisam ja za bacanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti