„Nisam imala poverenja!" Šok priznanje Vanje Mijatović: Ovako je u početku izgledala veza koju će uskoro krunisati brakom!

01.10.2022

16:39

0

Pevačica objašnjava kako joj Aleksandar ne daje povoda da bude ljubomorna, što je svakako čini veoma srećnom

„Nisam imala poverenja!" Šok priznanje Vanje Mijatović: Ovako je u početku izgledala veza koju će uskoro krunisati brakom!
lazarica_promocija_02122021_0076 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vanja Mijatović će uskoro „stati na ludi kamen" s dugogodišnjim izabranikom Aleksandrom. Međutim, gostujući u jednoj emisiji, izgleda da je postojao period kada nije mogla da zamisli svoju budućnost s njim kao što to sada svakako može.

Prema sopstvenom priznanju, proveravala mu je telefon dok nije shvatila da je on muškarac kom i te kako može da veruje.

- Ne smeta mu da imam dekolte. Nema neki porblem s tim. Kaže mi - kada ću, ako ne sada. Meni je najlepši period bio taj početak, jer smo se mi viđali, ali jedno mesec, dva, navodno poslovno - počela je pevačica u „Magazin Inu", pa nastavila:

- Mi smo se viđali navodno poslovno prvo. Sviđali smo se jedno drugom, ali nismo izgovarali to. On je meni donosio katalog, a onda to zaboravimo, niti smo to videli, niti bilo šta. To mi je bilo jako simpatično i najlepši deo veze.

Zatim, dotakla se pitanja poverenja.

„Ne daje mi ni povoda da budem ljubomorna!"

- ...Ja sam jako nepoverljiva i ovo je prvi muškarac kom verujem. Na početku sam mu proveravala telefone. On niti mi daje povoda da budem ljubomorna. Mogla bih da ga pustim gde god - tvrdi ona.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike