"Nisam osećala pritisak da se udam i rodim dete" Vanja Mijatović o pripremama za svadbu, otkrila koga je zvala sa estrade!

24.08.2022

06:30

0

Za 24sedam je pevačica ispričala da li je pronašla venčanicu i kako je na nju reagovala njena kuma Aleksandra Mladenović

"Nisam osećala pritisak da se udam i rodim dete" Vanja Mijatović o pripremama za svadbu, otkrila koga je zvala sa estrade!
Aleksandra Mladenovic (1) - Copyright Instagram screenshot / vanja_mijatovic_vvsr

Vanja Mijatović će se početkom oktobra zavetovati na večnu ljubav svom dugogodišnjem partneru Aleksandru. Za 24sedam pevačica je otkrila kako teku pripreme, da li je napokon pronašla venčanicu iz snova, ali i da li oseća pritisak da mora što pre da se ostvari kao majka.

Instagram screenshot / vanja_mijatovic_vvsr
Vanja Mijatović

Kako teku pripreme za svadbu, da li uzbuđenje raste?

- Odlično teku, ima stvarno dosta posla što se organizacije tiče, ali ja imam drugaricu koja je divna i puno mi pomaže. Generalno mi nije teško jer mi je jako zabavno, ja uživam u tome da organizujem slavlja. Usput treba spremiti sve i za snimanje spota, pa mi je previše obaveza svakodnevno, ali to su slatke muke. 

Zašto ste odlučili da slavlje napravite baš u oktobru, da li je taj mesec po nečemu poseban?

- Oktobar se desio sasvim slučajno. U danu smo odlučili koji mesec, koji dan, sviđa mi se jer nije ni hladno, a ni vruće, nema odmora, prođe i sezona pa je kolegama rasterećenije, a i svakako je usred nedelje, pa se nadam da će moći svi da stignu, sve je kod nas spontano.

Instagram screenshot / vanja_mijatovic_vvsr
Vanja Mijatović

Da li si, napokon, pronašla venčanicu i je l' kuma Aleksandra Mladenović dala završnu reč kada je izbor u pitanju?

- Njoj se, u suštini, ta određena ne sviđa (smeh). Sviđaju joj se neke druge i rekla mi je: 'Ako odabereš tu, nemoj da kažeš da sam je ja birala' (smeh). Šalimo se, naravno, sviđa joj se kako to izgleda, šijem venčanicu, nisam uspela da nađem nešto što mi se dopada, tako da smo i sa tim krenuli, pripreme na sve strane.

U kom trenutku si za svog budućeg supruga pomislila 'Da, sa njim želim da provedem ostatak svog života'?

- Šta znam, nekako mi se otpočetka tako činilo. Uvek smo imali iste ciljeve, da stvorimo porodicu, želeli smo porodični život. Ne postoji neki specifičan trenutak, to se prosto vidi vremenom da li je neko za vas, da li se uklapa u vaše namere, ciljeve. Ako da, onda se venčavate, ako ne, onda se razilazite i svako kreće svojim putem, da traži svoju sreću. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Vanja Mijatović sa budućim suprugom

Dok se ne udaš, pitaju te kada ćeš, a kad to učiniš, sledeće pitanje je 'Kad će beba?'. Da li te nerviraju takva pitanja i imaš li neki ustaljeni odgovor koji daješ?

- Meni je bitno da me moja porodica ne pritiska ni oko čega. Nikada me nisu pitali kada ću se udati, kada ću roditi dete i tako dalje. Oni znaju da ja dobro donosim odluke i da će se desiti kada to budem htela. Beba će doći kada Bog da, to se ne planira. Nadamo se svi da će biti uskoro, to nam je želja. 

Aleksandra i ti ste dokaz da prijateljstva na estradi postoje, ali da li postoji neko ko se neće naći na listi zvanica za tvoju svadbu?

- Ne postoji takva osoba na estradi, da nekog ne volim specijalno niti se mešam u tuđe živote. Pozvala sam drage ljude, sa kojima se družim i kod kojih sam bila na veseljima. Nema osobe za koju sam rekla 'Ovog ili ovu nikad ne bih pozvala na svadbu'. Nemam takav odnos, ja sam imala lepa iskustva sa kolegama, da li stariji ili mlađi ili moja generacija, nemam crnu listu (smeh). Tako je za sada, ja ne volim da sam u svađi, ako baš mora, mora (smeh), ali nema nikog.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike