Ishitren potez! Vanja Mijatović uklonila tetovažu sa incijalima bivšeg: Ne želim više da je nosim

27.07.2022

14:36

0

Pevačica se pre dve godine verila, te kako ima novog partnera smatra da ovakva šara na njenoj ruci nije primerena

Ishitren potez! Vanja Mijatović uklonila tetovažu sa incijalima bivšeg: Ne želim više da je nosim
Vanja Mijatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Veliki broj naših javnih ličnosti u mladosti uradi tetovaže zbog kojih se kasnije stidi. Baš ista sudbina se dogodila i pevačici Vanji Mijatović koja je uradila tetovažu dok je bila sa prvim dečkom.

Naime, Vanja je uradila šaru na ruci u obliku zvezdica i grčkih slova još tokom veze sa bivšim dečkom, a iako je ona vremenom izbeledela, ona je odlučila da je se otarasi u potpunosti.

Instagram printscreen/vanja_mijatovic_vvsr
Vanja Mijatović

Pevačica se podvrgla laserskom tretmanu skidanja koji, sudeći po njenim objavama na Instagramu, odlično radi i nada se da će njena ruka ubrzo biti bez ikakvih šara.

- Još pre veridbe, ja sam želela da uklonim tu tetovažu. Kada sam radila tu tetovažu, mislila sam da je to privremena i da će nestati nakon nekoliko godina, ali i dalje nije. Jeste izbledela, ali nije potpuno nestala. Uskoro ću je potpuno ukloniti jer inače sada ne želim da imam tetovaže na svom telu - izjavila je Vanja svojevremeno za domaće medije.

Antonio Ahel/ATAImages
Vanja Mijatović

 

Podsećamo, Vanju je njen dečko zaprosio pre dve godine na dan njihove godišnjice u jednom grčkom restoranu.

- Nije kleknuo, niti sam ja tip koji to voli, hteo je prosto samo da me iznenadi i da to bude lepo i prijatno. Kada je izvadio narukvicu rekla sam sebi: „Umislila si da je prsten“ a onda mi je tražio da zažmurim jer ima još jedan poklon. Tada je izvadio prsten. Častili smo ceo restoran pićem, došli su ljudi da nazdrave i aplaudirali su. Bilo je mnogo lepo - ispričala je pevačica ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike