Mala Alba je poranila! Ponosni deda, Tonči Huljić prvi put o unuci

18.07.2022

14:46

0

Vest da da Hana porodila donela je slavlje u njihov dom

Mala Alba je poranila! Ponosni deda, Tonči Huljić prvi put o unuci
Tonči Huljić i Petar Grašo - Copyright ATAImages/ A.A.

Hana Huljić i Petar Grašo su juče dobili ćerku kojoj su dali ime Alba, što na hrvatskom znači zora. Pevačica se porodila u splitskom porodilištu, a njena naslednica je teška 3.100 grama i dugačka 50 centimetara. Novopečeni roditelji su presrećni zbog prinove, a njihovu radost deli i deda Tonči Huljić.

- Mama i beba su ok, sve je dobro prošlo. Beba je zdrava i vesela - kazao je ponosni tata Grašo.

ATAImages / Milan Maričić
Petar Grašo

Deda kaže da je malena Alba požurila sa dolaskom na svet:

- Presrećni smo! Alba je malo požurila pri dolasku na svet, ali jednako tako svojevremeno su na svet nešto ranije došli i njena mama Hana i naš Ivan - kaže Huljić.

Inače, kako je Petar u subotu imao nastup u Makedoniji, vest da su njegovoj supruzi počeli trudovi dočekala ga je čim je sleteo na zagrebački aerodrom, a potom se odamah vratio u Split kod svoje drage.

Printscreen/YouTube/HanaWho
Petar Grašo, Hana Huljić

 

- Čuli smo se telefonski, govorili smo mu da vozi oprezno, da ne brza, a bilo je i onih koji su mu pjevali ‘Tata vozi polako‘ - govore nam prijatelji Hane i Petra koji se u nedjelju navečer uspio probiti do Splita i, kako nam kažu u splitskoj bolnici, nakratko vidjeti suprugu i kćerkicu. Nakon toga presretni je otac s Tončijem i Vjekoslavom Huljić, svojim roditeljima Zoranom i Snježanom Grašo, te nekolicinom najbližih prijatelja nazdravio sretnom događaju.

U porodici se već slavilo, a glavna proslava tek sledi.

24sedam/Milica Gudžulić
Tonči Huljić

 

- Proslavili smo obiteljski, ali pravu ćemo feštu tek napraviti, kako bismo proslavili i venčanje i rođenje bebe - kaže Tonči.

- Petar i Hana su se unapred dogovorili da će se malena zvati Alba. To je ime koje je latinskog porekla i dolazi od reči albus (belo, svetlo). Na italijanskom i španskom Alba znači zora, pa se može reći da je devojčica ime dobila i po Petrovom ocu, Zoranu.

Inače, da je bio dečak, zvao bi se Tonči, po njegovom dedi i meni - otkriva Huljić, prenosi Jutarnji.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike