Biću kao Žika iz „Dinastije”: Tonči Huljić spreman za ulogu dede

21.05.2022

18:13

0

Ćerka Hana i zet Grašo će mu uskoro podariti unuku

Biću kao Žika iz „Dinastije”: Tonči Huljić spreman za ulogu dede
Tonči Huljić - Copyright 24sedam/Milica Gudžulić

Muzičar Tonči Huljić uskoro će postati deka, a ova uloga ga i te kako raduje. Naime, ćerka Hana Huljić i zet Petar Grašo će mu podariti unuku polovinom jula. 

Situacija u kojoj se našao ga je inspirisala da snimi veoma zanimljiv spot za pesmu „Baci oko na mene“ u kojoj je opisao kakva haromonija vlada u njegovom domu, ali i kakav odnos ima sa Grašom. 

- Veza koja se završila brzim brakom i detetom, nismo previše pričali o tome za medije i ovaj spot je moj odgovor na sva pitanja. Odnos Graša i mene je počeo kada su isto vreme Rozga i on došli u Magazin, znamo se toliko dugo. Familija smo i šalimo se surovo. Spot je obradio temu i njegovo veselje i naše zezanje. Smejali su se oboje kada su videli spot. Navikli su da sam najveće dete od svih. Puno su ozbiljniji od mene. Popuju mi, pa ne volim ni da pokazujem sve. Supruga Vjekoslava mi je rekla: „Ajde dosta” - kazao je Tonči za okupljenje predstavnike medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam

ATAImages/Antonio Ahel
Tonči Huljić

 

Glavna tema medija bila je svadba Graša i Hane, koja je organizovana samo za uži krug prijatelja i rodbine. 

- Kakav je čovek, takav je i zet. Bili smo svi iznenađeni što su zajedno. Svadba je bila fina i ugodna. Imamo nameru da u septembru pozovemo sve prijatelje na jedno mesto na obali – kazao je Huljić, kojeg ni ćerka, ni prijatelj nisu pitali za savet o bračnoj zajednici.

- Nisu me pitali za savet, nemaju potrebe za tim jer su toliko kompatibilni. Trebalo bi mi njih da pitamo, bez obzira što su kratko zajedno. Oboje imaju žicu za humor i vrlo su iskulirani, ona obožava da jede, a on da kuva i eto. Ne oseća se nikakva razlika u godinama. Da smo birali i tražili, ne bismo našli boljeg - ispričao je Tonči. 

Printscreen/YouTube/HanaWho
Hana Huljić i Petar Grašo

Biću kao Žika iz „Dinastije“

Kako je svaki deka slab na svoje unuke, te da zbog njih radi svakakve ludosti, neizostavno pitanje je bilo da li Tonči vidi sebe sebe kao jednog od likova iz „Žikine dinastije”.

- „Žikina dinastija” je deo opšte kulture, a na mene je najveći utisak ostavio prvi film iz serijala, to je bila ozbiljna priča, pa se kasnije pretvorilo u komediju. Sigurno će biti takvih slučajeva, kao sa Gidrom, on je bio u situaciji da brine o unuku, verujem da nećemo dugo čekati na to. Ja sam neka sredina Milana i Žike, bliži mi je Žika - rekao je Tonči kroz smeh. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike