Otvorila dušu! Grašova bivša, prvi put posle pevačevog venčanja: To je čarolija vremena...

02.03.2022

19:29

1

Petar je s Danijelom Martinović prethodno bio dugi niz godina, međutim, mladu Hanu Huljić je odveo pred oltar

Otvorila dušu! Grašova bivša, prvi put posle pevačevog venčanja: To je čarolija vremena...
Danijela Martinović - Copyright ATAImages/ A.A.

Danijela Martinović i Petar Grašo su bili zajedno dve decenije, međutim, posle kraha te ljubavi, pevač je u bračne vode uplovio s više od deceniju mlađom Hanom Huljić, inače ćerkom čuvenog Tončija Huljića.

Oglasivši se prvi put posle venčanja koje je, iako mladenci to nisu planirali, ipak ispratio veliki deo regiona, Martinovićeva je zagonetnom izjavom mnoge uspela da zaintrigira. U intervjuu za „Story.hr", rekla je, naime, nešto zbog čega su se svi zapitali - kako se ona u stvari oseća.

- Vrlo je teško razlikovati šta je gubitak, a šta dobitak, jer ono što nam se u jednom trenu učini kao gubitak s vremenom postaje dobitak, a jednako tako i ono što nam je dobitak s vremenom možemo doživeti kao gubitak...

Danijela Martinović ATAImages/Z. Milutinović
 

- To je čarolija vremena -  ispričala je Danije Martinović u intervjuu za pomenute medije, jasno stavivši do znanja jedno, a to je da je „vreme učinilo svoje". 

Podsećanja radi, Hana i Petar zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav u drugoj polovini februara u Splitu. Ceremoniji venčanja prisustvovali su samo najbliži prijatelji i članovi porodica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike