Ilićev sin Devin sebi obezbedio vilu na obali: Ima prostrano dvorište, beli nameštaj - ne zna čovek gde pre da gleda! (FOTO)

16.09.2022

06:30

2

Iz Antonovićeve kuće pogled „puca" i pravi je ugođaj kako za njega, tako i njegove goste

Ilićev sin Devin sebi obezbedio vilu na obali: Ima prostrano dvorište, beli nameštaj - ne zna čovek gde pre da gleda! (FOTO)
mirjana_antonovic_sud_08042021_0056 - Copyright ATAImages/ A.A./24sedam

Mirjana Antonović, svojevremeno ljubavnica Miroslava Ilića, zbog spora oko dokazivanja očinstva već izvesno vreme „drži" ogromnu pažnju javnosti u našoj zemlji. Kako je često umela da navodi - nije se „u čitavu priču" upuštala ni zbog kakvih para. Sve što joj je bilo važno, kao i njenom nasledniku Devinu, bilo da se utvrdi njegovo poreklo.

Kuća u kojoj njen i, kako je izrečeno, Ilićev naslednik boravi u Americi svakako je dokaz za to. Devin je sebi, sudeći po objavama majke, obezbedio čist luksuz tik uz obalu okeana, pa isti opremio belim nameštajem po poslednjoj modi.

Ima i prostrano dvorište, što se vidi u objavi kojom je na Fejsbuku Mirjana pokazala i kako Devinov poočim uživa u ovom domu. U pitanju je, inače, njen bivši suprug Daniel.

- Koliko si toga propustio - poručila je ona uz niz fotografija, obraćajući se slavuju iz Mrčajevaca.

Prema ranijim napisima pojedinih domaćih medija, Antonoviću ovde često dolazi polusestra Diana s porodicom. Zajedno svakako vole da provode vreme.

On se, inače, uglavnom drži po strani dok zahvaljujući njegovoj majci koja je za javnost daleko otvorenija, možemo primetiti i da kućom dominira bela boja, visoki plafoni, ali i da svoje mesto ima kućni ljubimac, doberman Zep.

Facebook screenshot / miroslava.pojuzina
 

Podsetimo, domaća publika je i te kako pomno pratila spor oko dokazivanja očinstva. Mira je krajem maja, a posle 14 godina, na svom Fejsbuku istakla kako je utvrđeno da je Devin Ilićev sin, međutim, pevač je to opet - osporio.

- Ni meni ni mom advokatu nije stigla presuda, ne znam odakle njima to, pošto još nije poslato advokatima. Kad budem video šta piše u presudi, u skladu s tim ću reagovati  - istakao je bio on tada za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike