Mirjana Antonović nakon presude renovira kuću na moru: Zavirite u vikendicu nekadašnje ljubavnice Miroslava Ilića (FOTO)

15.06.2022

12:23

1

Autor: Marija Mitić

U njenoj vikendici na moru dominira bela boja i drvo, dok su radovi još uvek u toku

Mirjana Antonović nakon presude renovira kuću na moru: Zavirite u vikendicu nekadašnje ljubavnice Miroslava Ilića (FOTO)
Mirjana Antonović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, postala je poznata u našoj zemlji, a i šire, zbog njihovog spora oko dokazivanja očinstva njenog sina Devina. Odluka da Devin jeste Ilićev sin stigla je nedavno, a svi se pitaju gde je sada i šta radi Mirjana.

Kako je objavila na Fejsbuku, ona trenutno renovira kuću na moru, iz koje je pokazala i fotografije.

- Za vas koji me pitate šta radim, evo kako provodim dane. Restauriram kuće dok se drugi provode - napisala je Mirjana uz emotikone koji plaču od smeha.

ATAImages/G. G.
Mirjana Antonović

- Poslaću vam završni rezultat. Nije baš velika kuća, ali je pored mora. Već smo dosta toga obavili. Novi zidovi, podovi, kupatila, prednja vrata i nesto od lampi, stolica i nameštaja - napisala je Mirjana u okviru svoje objave, a kako se vidi na slikama, u njenoj vikendici na moru dominira bela boja i drvo, dok su radovi još uvek u toku.

Podsetimo, Mirjana Antonović je objavila na svom Fejsbuk nalogu 26. maja da je konačno stigla sudska presuda u vezi sa utvrđivanjem očinstva njenog sina Devina. Kako je saopštila, utvrđeno je da je Devin Ilićev sin, međutim, Slavuj iz Mrčajevaca i dalje to osporava.

- Ni meni ni mom advokatu nije stigla presuda, ne znam odakle njima to, pošto još nije poslato advokatima. Kad budem video šta piše u presudi, u skladu s tim ću reagovati  - rekao je ranije Miroslav za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike