Devin prvi put o susretu sa Miroslavom Ilićem! Ogolio dušu i otkrio sve detalje o životu bez oca: Nisam ga tako zamišljao

02.04.2022

06:45

3

U razgovoru za 24sedam, sin Mirjane Antonović je ispričao i šta planira da uradi ukoliko sud donese po njega negativnu odluku

Devin prvi put o susretu sa Miroslavom Ilićem! Ogolio dušu i otkrio sve detalje o životu bez oca: Nisam ga tako zamišljao
Devin i Mirjana Antonović, Miroslav Ilić - Copyright ataimages/24sedam

Devin Antonović još nije dobio odgovor suda da li je Miroslav Ilić njegov biološki otac ili nije, nakon nedavno završenog ročišta na kome je bila njegova majka Mirjana Antonović. Ipak, polaže sve nade u pozitivnu odluku pravne ustanove, ali je otkrio i da se neće tu zaustaviti ukoliko bude suprotno.

Ipak, u intervjuu koji je Devin dao za 24sedam, najmanje smo govorili o samom procesu. Više smo se osvrnuli na emocije s kojima se trenutno nosi posle svega, ali i na njegov susret sa pevačem.

Kako se osećate nakon što je suđenje završeno? 

- Ne osećam nikakvu razliku posle završetka suđenja. Siguran sam da ovo nije kraj. Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa bi se odavno završila. Ovo je sve neshvatljivo.

Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni u životu više nije potreban otac, i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo zavezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju.

ATAImages/ A.A./24sedam
Devin Antonović

Kada ćete znati ishod procesa i šta očekujete? 

- Nadam se da će brzo stići sudska odluka i još uvek sam ubeđen da će ipak na kraju pravda pobediti. U svakom slučaju, ako odluka ne bude onakva kakva bi trebalo da bude, postoji i opcija međunarodnog suda, gde, kako sam informisan, sve ide mnogo brže.

Jeste li nekad zaplakali zbog svega toga?

- U duši osećam i tugu i bes, ali ne za sebe, već za svoju majku koja je preživela i još uvek preživljava veoma teške stvari. Posebno me pogađa ovo njegovo bespotrebno tužakanje i namerno maltretiranje. Nije ni svestan da kad činiš zlo drugome, desetostruko ti se vraća. A njoj se često divim što prolazi kroz život sa osmehom na licu i u najtežim trenucima.

Kome je proces teže pao, vama ili vašoj majci? 

- Lagao bih kad bih rekao da mi je svejedno. Zbog toga što mi je majka pričala pozitivno o Miroslavu i uvek je nalazila neko opravdanje za njega. Teško mi je palo to razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvog sam ga zamišljao.

Jeste li se ikad susreli sa Miroslavom Ilićem oči u oči? 

- Miroslav i ja smo se videli kad sam bio mali, i ubeđen sam, da je bilo prilike da se ponovo vidimo i razgovaramo oči u oči, da do ovakve degradacije odnosa ne bi došlo. Sve ovo se odigrava zbog drugih, ali i zbog ljudske slabosti.

Slušate li njegove pesme? Da li vam se sviđaju? 

- Slušao sam neke njegove pesme i kad sam imao tri ili četiri godine. Voleo sam da pevam “Lažu da vreme leči sve”. Dopada mi se pesma “Polomiću čaše od kristala”. Žalosno je što je Miroslav mnogo toga lepog promašio u životu. Da je bilo to što nije, sve bi bilo drugačije.

ATAImages/ G.G.
Mirjana Antonović sa advokatskim timom

Tužili ste i majku u procesu dokazivanja očinstva. Šta stoji u toj tužbi? 

- Takav je zakon. To je opravdano da bi se razumelo sve u celini.

Kada planirate da dođete u Srbiju? 

- Volim našu zemlju i narod. Čak sam imao želju da otvorim kliniku u Beogradu, međutim, vidite i sami koliko godina se sve postavlja na svoje mesto. Nadam se da će se ovaj loš zakon izmeniti, da će svemu ovome doći kraj i da ću moći opuštenije da dolazim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike