"Proces je još u toku!" Miroslav Ilić o reakciji supruge na presudu, otkrio i da li se čuo sa Devinom

30.05.2022

20:23

1

Autor: Marija Mitić

Pevač je u žiži javnosti otkako je njegova nekadašnja ljubavnica izjavila da je sud presudio u njenu korist

"Proces je još u toku!" Miroslav Ilić o reakciji supruge na presudu, otkrio i da li se čuo sa Devinom
Miroslav Ilić i Mirjana Antonović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Miroslav Ilić u žiži je javnosti zbog suđenja sa nekadašnjom ljubavnicom Mirjanom Antonović, koje se bliži kraju, a sve u cilju utvrđivanja očinstva njenog sina Devina.

Kako je Mirjana nešto ranije izvestila javnost o presudi koja je navodno stigla, pevač je sada prokomentarisao te navode, pa još jednom potvrdio da će uložiti žalbu.

- Nisam još video presudu, ali kada budem, uložicu žalbu. To odmah da vam kazem - kaže Miroslav, a na pitanje koje sve intrigira - da li ga u ovoj agoniji dugoj 14 godina, i sada na njenom završetku, podržava supruga, kaže:

- Ne želim da pričam o mojoj supruzi, ona me je podržavala 50 godina i dalje me podržava i ja joj se zahvaljujem na tome - otkrio je Miroslav za Informer i time demantovao glasine koje kruže poslednjih dana, da mu je presuda uticala na odnos sa ženom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miroslav Ilić

Miroslav je vešto izbegao odgovor na pitanje da li je kontaktirao sa Devinom Antonovićem, za kojeg se tvrdi da mu je sin.

- Ne mogu da pričam, proces je u toku.

Podsećanja radi, Mirjana i Miroslav se sude već 14 godina, jer ona tvrdi da je pevač biološki otac njenog sina Devina, što on uporno negira. Antonovićeva je pre par dana na svom Fejsbuk nalogu podelila status u kojem iznosi da je sudska agonija sa Miroslavom konačno gotova, a da je sud presudio u njenu korist.

- Dragi moji strpljivi prijatelji. Danas je dan za slavlje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudiji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom - napisala je Mirjana u objavi na Fejsbuku i dodala:

24sedam
Mirjana Antonović

- Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva.

- Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo Vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana - napisala je ona,a zatim se oglasila za 24sedam kada je prokomentarisala Miroslavljevo negiranje presude i komentara da će uložiti žalbu.

- Sud je utvrdio da su Devin i Miroslav otac i sin, i to već i vrane znaju. Mi smatramo da je to bila pravedna odluka. Ako se nekom ne dopada, može slobodno na apelacioni sud. I mi ćemo tražiti pravdu do kraja i na svakom polju, pa ako bude potrebno i na međunarodnom sudu.

- Ja sigurno znam da Miroslav obožava Devina. Zbog čega i zbog koga je sebi ovo dozvolio to samo on zna - zaključila je Mirjana Antonović za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike