Svi detalji svadbe brata Novaka Đokovića: Veselili se do kasnih sati, mlada se latila mikrofona pa ostala bez glasa (FOTO/VIDEO)

13.09.2022

07:27

0

Autor: Marija Mitić

Đokovići su juče upriličili svadbeno veselje u jednom ekskluzivnom resortu u Crnoj Gori

Svi detalji svadbe brata Novaka Đokovića: Veselili se do kasnih sati, mlada se latila mikrofona pa ostala bez glasa (FOTO/VIDEO)
djokovic_5 - Copyright Instagram screenshot / wwwmarijamikiccom

Saška i Đorđe Đoković juče su upriličili svadbeno veselje u jednom ekskluzivnom resortu u Crnoj Gori. Među zvanicama bili su članovi porodice i uže familije, kao i prijatelji, dok su ih uveseljavali naši vrsni pevači - Sergej Ćetković, Željko Samardžić i Aleksandra Prijović.

Mladenci su bili najveseliji na žurci koja je trajala do ranih jutarnjih sati. Mlada se čak i latila mikrofona i ostala je bez glasa koliko je pevala i bila vesela

Takođe je i Nole zapevao zajedno sa Đorđem, dobro poznatu pesmu "Nije htjela" i time su doveli atmosferu do usijanja!

Inače mlada je blistala u dugoj, uskoj venčanici, trećoj koju je obukla tog dana. Ona je uzela prezime Đoković, a tokom dana se oglasila na Instagramu kratkim videom uz pesmu "Marry you", gde su svi mogli da vide koliko se lepo sredila za svoj najradosniji dan.

Instagram printscreen/saskaveselinov
Saška Đoković

Inače, dres kod na venčanju očigledno je glasio da gosti dođu u bež i beloj boji, pa su tako većinom gosti i učinili. 

Mladencima je Sergej Ćetković za prvi ples otpevao svoju pesmu "Ljubav", dok je uz mladenačku tortu Aleksandra otpevala pesmu Lepe Brene, "Uđi slobodno".

Podsećanja radi, Đorđe Đoković i Saška Veselinov venčali su se juče u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, uz prisustvo kumova i najbližih prijatelja, porodice i rodbine.

Nakon crkvene ceremonije porodica Đoković se uputila u Novakov luksuzni restoran na Novom Beogradu odakle su sa zvanicama krenuli put areodroma, te u Crnu Goru gde su i upriličiti svadbeno veselje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike