Građansko venčanje na obali mora! Saška i Đorđe Đoković izgovorili "da": Noletova ćerka bacala latice na mladu (FOTO/VIDEO)

13.09.2022

12:00

0

Autor: Marija Mitić

Nastavlja se gala ceremonija u Crnoj Gori

Građansko venčanje na obali mora! Saška i Đorđe Đoković izgovorili "da": Noletova ćerka bacala latice na mladu (FOTO/VIDEO)
đorđe đoković (3) - Copyright Instagram_whoisilija

Saška Veselinov i Đorđe Đoković juče su stali na ludi kamen, sklopivši crkveni brak u Crkvi Svetog Marka u Beogradu. Ubrzo nakon toga odleteli su put Crne Gore, zajedno sa brojnim zvanicama, gde su upriličili svadbu za pamćenje!

Novopečeni bračni par inače je danas organizovao građansko venčanje. Naime, Aleksandra i Đorđe su "sudobonosno da" izgovorili pred matičarem, porodicom, kumovima i brojnim prijateljima u istom risortu kao i juče, u Herceg Novom, na obali mora. Nakon svega će, kako se čini po snimcma iz restorana, uslediti još jedno veliko slavlje.

Mlada je tokom venčanja prošetala stazom, a ćerka Novaka i Jelene Đoković je po njoj bacala latice cveća.

Sve je bilo gala i na nivou, ispod palmi, tik uz more, a zvanice su oduševljene aplaudirale novopečenim mladencima.

Beli tonovi dominiraju u luksuznom restranu sa pogledom na more, a sve odiše suvom elegancijom. Na stolovima su beli stolnjaci, pribor u boji zlata kao i prelepa, cvetna dekoracija.

Inače, mlada je za danas odabrala prelepu, čipkanu venčanicu, četvrtu po redu, ako se u obzir uzmu i jučerašnje, a u ovoj danas joj se, činise, i nazire trudnički stomak. Ona je bidermajer bacila devojkama na plaži, a goste danas uveseljava Saša Kovačević.

Kako sve izgleda, pogledajte u video prilogu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike